Brigitte Pastramă, pregătită pentru ieșirea din starea de urgență. Ce a anunțat că va face

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/05/2020, 11:44
Brigitte Pastramă, pregătită pentru ieșirea din starea de urgență. Ce a anunțat că va face
Brigitte Pastramă, pregătită pentru ieșirea din starea de urgență. Ce a anunțat că va face. Sursa foto: Instagram.com

Brigitte Pastramă așteaptă cu nerăbdare ziua de 15 mai ca să-și poate redeschide una dintre afaceri. Este vorba de locul de joacă unde organizează petreceri pentru copii. Bruneta a transmis în mediul online și care este suma pe care vor fi nevoiți părinții să o achite.

Brigitte Pastramă redeschide locul de joacă pentru copii, din 15 mai

Fosta concurentă de la „Ferma – Un nou început” nu vrea să rateze ieșirea din starea de urgență, motiv pentru care se pregătește încă de pe acum de redeschiderea uneia dintre afaceri. Brigitte Pastramă a anunțat pe pagina sa de socializare că după data de 15 mai va redeschide locul de joacă.

„Vă așteptăm din 15 mai! Trebuie să aveți un minim de 10 copii și petrecerea durează 3 ore”, a transmis femeia de afaceri, relatează wowbiz.ro.

De asemenea, fosta soție a jucătorului de tenis Ilie Năstase a anunțat și prețul plătit pentru fiecare copil care participă la petrecere, 130 de lei. Totodată, frumoasa brunetă a anunțat care este meniul, dar și care sunt facilitățile care intră în acești bani.

Brigitte Pastramă, afectată de pandemie. Bruneta a scos la vânzare șaormeria

Pandemia de coronavirus a afectat foarte multe afaceri de pe teritoriul țării noastre, printre care și cea a soților Păstramă. Fosta doamnă Năstase a scos la vânzare șaormeria din zona Fundeni, la nici șase luni după ce a fost deschisă.

Brigitte Pastramă a luat decizia de a renunța la această afacere pentru suma de 57.000 de euro. În această sumă sunt incluse toate aparatele și electrocasnicele necesare unei șaormerii.

„Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Spaţiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună”, este anunțul postat de soția lui Florin Pastramă pe OLX.

De asemenea, frumoasa brunetă a mai anunțat recent că urmează să închirieze și apartamentul de lux pe care-l deține într-un complex din stațiunea Mamaia. Fosta soție a lui Ilie Năstase cere pentru o singură lună de chirie suma de 1.500 de euro.

„Ofer spre închiriere pe termen lung apartament de lux, trei camere, două bai, complet utilat în complexul rezidențial de lângă Hotelul Nyota, etaj 1, foarte frumos, dotări și finisaje standarde superioare, minim 6 luni”, a scris vedeta în anunț.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×