Brigitte Pastramă a lămurit misterul. Este sau nu gravidă?

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/05/2020, 16:29
Brigitte Pastramă a lămurit misterul. Este sau nu gravidă?
Brigitte Pastramă a lămurit zvonurile despre sarcină. Sursa foto: Instagram

În ultimele zile, presa a scris că Brigitte Pastramă ar fi însărcinată cu Florin, partenerul ei actual. Fosta iubită a lui Ilie Năstase a vrut să lămurească zvonurile care au fost date ca sigure de anumite site-uri.

Brigitte Pastramă a lămurit zvonurile despre sarcină: „Va veni un moment în care vom anunța dacă va fi cazul”

Brigitte a spus că nu va mai vorbi despre sarcină de acum înainte pentru că, data trecută când s-a aflat, a avut ghinion și a pierdut sarcina.

Bruneta este, așadar, foarte superstițioasă și, dacă va fi să aibă un copil, va anunța chiar ea asta, după ce se va consulta cu soțul ei.

„Am hotărât împreună cu Florin ca în momentul în care voi fi însărcinată, când va fi să fie, să fie doar al nostru. Să nu ne grăbim să facem afirmații, pentru ca sunt superstițioasă. Știți foarte bine ce am pățit data trecută că am pierdut sarcina și dacă va fi, va fi un moment numai al nostru. Și veți afla și voi bineînțeles”, a declarat Brigitte la Antena Stars.

„Dar deocamdată nu doresc să fac afirmații despre sarcină, nici nu am făcut, nici să infirm, dar va veni un moment în care vom anunța dacă va fi cazul”, a mai spus fosta nevastă a lui Ilie Năstase.

Brigitte și Florin se înțeleg de minune

Cert este că, cu sau fără copil, Brigitte este împlinită cu viața pe care o are alături de Florin Pastramă. Cei doi se iubesc foarte mult, iar Florin este dornic să fie tătic, după cum a declarat în repetate interviuri de-a lungul timpului.

Brigitte și fostul partener al modelului Raluca Podea au devenit un cuplu în urma participării în reality-show-ul „Ferma vedetelor” de la PRO TV. Aceștia nu doar că sunt compatibili pe plan amoros, dar și-au și deschis niște afaceri împreună.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×