Brigitte Năstase l-a înșelat pe Ilie Năstase cu motociclistul Cătălin Cazacu!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
12/07/2018, 15:09
Brigitte Năstase l-a înșelat pe Ilie Năstase cu motociclistul Cătălin Cazacu! GALERIE FOTO
Brigitte Sfat l-a inselat pe Ilie Nastase cu Catalin Cazacu

Secretul lui Brigitte Năstase a fost aflat! Amantul cu care l-a înșelat pe celebrul Ilie Năstase a fost deconspirat și este un adevărat don Juan! A cucerit mai multe vedete autohtone, printre care și frumoasa Cream. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vorbim despre motociclistul Cătălin Cazacu, fost participant la Exatlon, care se pare că i-a sucit mințile Bruggitei, după cum a descoperit  Click!

Citește și Ilie Năstase, decizie șoc, după divorțul de Brigitte Sfăt! 

Citește și Ilie Năstase s-a lăudat în fața soției! Ce gest a făcut fostul tenismen! 

Brigitte Năstase și Cătălin Cazacu s-au întâlnit în club

Cei doi s-au cunoscut într-un club de fițe. “Brigitte l-a cunoscut prin februarie-martie pe Cătălin. Pot să spun că l-a iubit foarte mult, pentru că este un suflet foarte bun, sensibil, protector, iar ea avea nevoie de acest «tratament» în perioada respectivă. După ce stai ani întregi cu Ilie, care te jignește în toate chipurile și te rănește, ai nevoie de cineva care să te trateze că pe o prințesă. Cam asta a făcut Cazacu, și de-aia trag femeile la el. Se întreabă toate de ce sar femeile pe el, că nu e vreun milionar și nici vreun frumos. Uite, pentru că e un tip care încă mai ştie ce sunt sentimentele, în lumea bărbaților dominată de material și interese. Idila lor a ținut până în mai, anul trecut, și se vedeau pe ascuns. La un moment dat, ea s-a împăcat cu Ilie și a rărit-o cu Cătălin. Prietenele ei știau de această relație”, a declarat pentru Click! o sursă din anturajul celebrei brunete. De altfel, Brigitte a făcut astăzi o mărturisire pe reţeaua de socializare prin care recunoaște relația cu Cazacu.

”În primul rând, băiatul se numeşte Cătălin (n.r. Cazacu), iar relaţia noastră s a terminat pentru simplul fapt că atunci când am vrut să aflu mai multe despre el, în aprilie cred, angajând o firmă abilitată în asta, mi s a adus la cunoştinţă că acesta a început să fie vizitat din când în când de o numită Ana (n.r. Roman), din Petroşani. Drept pentru care am decis că este mai bine pentru mine să ies din această iluzie de a-mi reface viaţa aşa. După această experienţă, mi-am dat seama că toţi bărbaţii înşeală, că totuşi Ilie nu a făcut asta timp de şase ani şi am luat decizia să încerc să-mi repar căsnicia”, a explicat bruneta pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×