Ilie Năstase, decizie șoc, după divorțul de Brigitte Sfăt!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/06/2018, 15:41
Ilie Năstase, decizie șoc, după divorțul de Brigitte Sfăt! GALERIE FOTO
Ilie Năstase pleaca din Romania

Se împlinesc 5 ani de când Ilie Năstase și Brigitte Sfât s-au căsătorit, însă cei doi nu au niciun motiv de sărbătoare. Divorțul dintre ei se pare că merge mai departe, ba, mai mult, tenismenul și-a făcut și planuri de după separarea de actuala soție. Brigitte spune că a vrut foarte mult ca mariajul să funcționeze, însă nu s-a putut. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

“Aș fi vrut să fie etern, ani de zile m-am pus în genunchi să fiu soția lui, cred că o perioadă o să fiu singură, să mă regăsesc. Eu de la 19 ani, foarte puțin timp am fost singură, după ce a murit primul meu soț, câteva luni, e ceva nou pentru mine, nu trebuie să dau nimanui explicații, nu sună telefonul, nu am pe nimeni gelos sau care să mă certe, simt că respir după foarte emult timp, am suferit, normal”, a spus Brigitte Năstase în cadrul emisiunii “Star Matinal de Weekend”.

Ilie Năstase vrea să se mute în Franța după divorțul de Brigitte

“Acum Ilie este la un turneu de tenis în Cluj, vrea să se mute dupa divorț în Franța pentru a începe o viață nouă. Îmi doresc de la mine un singur lucru. Să fiu unică și singura din viața unui bărbat și asta, din păcate, în ultimul timp nu s-a mai întâmplat, pentru că eu chiar îmi doresc să fiu unică. M-am supărat la început, în momentul în care am aflat l-am susținut. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat să ajungem la divorț, am pus preț pe acest gest, că m-a luat de soție, nu aș fi vrut să se spulbere tot” , a mai mărturisit bruneta.

Închide ×