Cu cine a petrecut Ilie Năstase! Va fi ”amendat” grav de Brigitte Sfăt!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/05/2018, 14:19
Cu cine a petrecut Ilie Năstase! Va fi ”amendat” grav de Brigitte Sfăt! GALERIE FOTO
Ilie Nastase

Fostul mare tenismen Ilie Năstase are probleme grave cu legea, dar și acasă! ”Nasty” a fost prins băut la volan, a făcut circ cu polițiștii, apoi a fost dus cu cătușele la mâini la secția de Poliție. Fapta aceasta i-a adus un dosar penal. Mai grav este că fostul tenismen era cu două femei în mașină, când a fost oprit de polițiști, la ora 5 dimineața.

Ilie Năastase spune că a fost bruscat de polițiști și trântit de asfalt. La cum o cunoaștem pe Brigitte Sfăt, adevăratul coșmar îl va trăi fostul tenismen acasă, când va trebui să explice prezența celor două doamne în mașina sa, la ora 5 dimineața.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ilie Năstase, încă un dosar penal

De parcă nu era suficient, Ilie Năstase a fost surprins de polițiști și a doua zi, de data aceasta pe scuter. Fosta glorie a tenisului se pare că nu avea permis pentru scuter și a mai trecut și pe culoarea roșie a semaforului, după ce a depășit pe linie continuă, dar măcar nu era însoțit de nimeni. Așa s-a ales Năstase cu încă un dosar penal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×