BREAKING NEWS. Incendii în București! FOTO. Mai multe imobile sunt în flăcări

Alexandra Chivu   
în Imagini de ultima ora
08/12/2018, 17:49
BREAKING NEWS. Incendii în București! FOTO. Mai multe imobile sunt în flăcări GALERIE FOTO
Flăcările au izbucnit și la un imobil lipit de un bloc, aflat pe strada Anestinelor, din Sextorul 3 al Bucureștiului

Alertă în București! Două incendii au izbucnit în sectoarele 3 și 5 ale Capitalei, iar mai multe imobile sunt afectate de flăcări. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență(ISU) București-Ilfov, incendiul a izbucnit pe strada Anghel Dogaru, din Sectorul 5.

Flăcările au cuprins cu repeziciune acoperișul a două locuințe și unele anexe, care erau lipite între ele. De asemenea, flăcările au izbucnit și la un imobil lipit de un bloc, aflat pe strada Anestinelor, din Sextorul 3 al Bucureștiului. Acesteia i-a fost afectată o suprafață de 100 de metri pătrați. Trei oameni au fost evacuați.

Incendii în București, în Sectoarele 3 și 5!

BREAKING NEWS. Incendii în București! FOTO. Mai multe imobile sunt în flăcări
Flăcările au cuprins cu repeziciune acoperișul a două locuințe și unele anexe, care erau lipite între ele

De asemenea, acesta nu a fost singurul incident din Capitală care a speriat oamenii, ci și cel de ieri, 7 noiembrie, în Bucureștii Noi. Atunci, oamenii au fost evacuați și din casele alăturate, ca măsuri de precauție. Totodată, a fost nevoie și de înlăturarea curișilor din zonă. Cu mai multe detalii a venit purtătorul de cuvânt al ISU, care a subliniat că în urma incendiului puternic nu a fost nicio persoană rănită.

” E vorba despre locuința de la care a pornit incendiul și locuința la care s-a extins incendiul, care e cu mansardă din lemn. La fața locului pentru alimentarea autospecialelor s-a încercat folosirea retelelei de hidranți, dar 6 au fost găsiți nefuncționali, motiv pentru care s-a suplimentat în mod progesiv dispozitivul de intervenție”, a declarat Daniel Vasile.

Incendiu Buucreștii Noi. ”6 hidranți au fost găsiți nefuncționali”

Problema acestui incident consta în faptul că în interiorul imobilului se aflau două butelii deformate, ce prezentau riscul unei explozii. La fața locului s-au deplasat 15 autospeciale de pompieri. Pericolul a devenit și mai mare din cauza imobilelor care erau lipite. Mai mult, intervenția a fost îngreunată de faptul că cei 6 hidranți din zonă nu funcționau.

„Pericolul e foarte mare pentru că aceste imobile sunt lipite și dacă hidranții ar fi funcționat, numărul acestor resurse nu ar fi fost atât de mare. E o caracteristică specifică intervenției din Bucucurești. Faptul că nu sunt resurse de apă și există această posibilitate foarte ridicată de extinderea a incendiului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×