Avarie RADET, în Capitală: aproximativ 150 de imobile sunt afectate

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/11/2018, 16:13
Avarie RADET, în Capitală: aproximativ 150 de imobile sunt afectate
Aproape 150 de imobile sunt afectate în urma avariei RADET

Avarie RADET, în Capitală! Aproape 150 de imobile sunt afectate! Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice(RADET)București, principalul furnizor de apă caldă și încălzire în sistem, deteriorat! Aceștia au anunțat că miercuri, 21 noiembrie, a apărut o avarie CET Vest. Aceasta urmează să fie reparată până joi, 22 noiembrie, la ora 16:00. Afectați sunt consumatorii din cartierele Drumul Taberei și Militari. În urma avariei, au suferit aproximativ 150 de imobile din Sectoarele 1,3,4,5 și 6 ale Bucureștiului. Printre clădirile afectate se numără atât două școli: Școala Generală Nr. 199 și Școala Gimnazială ”Principesa Margareta”, cât și un tribunal.

În prezent noul director RADET este un fost membru din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Consiliul General al Municipiului Capitalei l-a desemnat pe David Alexandru Burghiu drept administrator special al RADET, asta după ce Răzvan Nițu și-a dat demisia din această funcție. Consilierii municipali după ce s-a votat cu 30 de voturi pentru și 10 împotrivă. În CV-ul lui Burghiu se arată că acesta a fost director general al Companiei Municipale Managementul Traficului București, dar și membru al Consiliului de administrație Metrorex, cât și membru al Consiliului de administrație al Companiei Municipale Parcuri și Grădini SA, dar și consilier în cadrul Companiei Naționale Aeroporturi București.

Avarie RADET, în Capitală!

avarie radet in capitala
Printre clădirile afectate de avaria RADET se numără două școli și un tribunal

Din anul 2008 până în 2014, acesta a lucrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În 2010 a absolvit Colegiul Național de Apărare, în 2009 și-a luat masterul în securitate și apărare națională, iar în perioada 2004-2008, a urmat cursurile în cadrul Academiei de Poliție ”Al. I Cuza”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×