Cine este Ion Rădoi, liderul sindicaliștilor de la Metrorex! Anul acesta a pierdut spațiile comerciale din stațiile de metrou!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2018, 20:54
Cine este Ion Rădoi, liderul sindicaliștilor de la Metrorex! Anul acesta a pierdut spațiile comerciale din stațiile de metrou!
Ion Rădoi a pierdut spațiile comerciale din stațiile de metrou!

Iată cine este Ion Rădoi, liderul sindicaliștilor de la Metrorex. Chiar anul acesta a pierdut spațiile comerciale din stațiile de metrou! În anul 2017, acesta a împușcat un contract pe spațiile publice de la metroul din Capitală și, deși ministrul Transporturilor îi ceruse de la începutul anului respectiv directorului Metrorex, Marin Aldea, să facă o licitație publică pentru închirierea spațiilor, aceasta nu s-a mai ținut în 2017 pentru că liderii metroului nu au făcut studiul de piață în urma căruia să reiasă valoarea estimativă a spațiilor. Și, în ciuda cererii ministrului Transporturilor ca spațiile să fie scoase la licitație, administrația metroului a amânat realizarea studiului despre care vorbeam mai sus.

Iar, cum acesta nu există, iar cum contractul de încheiere a fost finit cu Sindomet Servcom SRL și a expirat în septembrie 2017, Consiliul de Administrație al metrorex a hotărât să-i prelugească lui Ion Rădoi un an monopolul. De altfel, acest lucru este considerat, potrivit unor surse din cadrul Metrorex, o soluție salvatoare, căci dacă nu era el, cine? ”În condițiile în care licitația nu se putea organiza, iar actualul contract expira, practic nu aveai pe cine să aduci în aceste spații. Decât să rămână goale, s-a optat pentru prelungirea actualului contract cu încă un an, după care spațiile vor fi licitate”, au mărturisit surse din Metrorex.

Liderul sindicaliștilor de la Metrorex a pierdut spațiile comerciale din stațiile de metrou!

Ion Rădoi lider sindicalisti metrou, a pierdut spatiile comerciale din statiile de tren
Om politic, fost deputat PDSR, a fost membru în grupările parlamentare de prietenie cu Republica Italiană și Republica Africa de Sud.

Așadar, situația din trecut fiind expusă, monopolul lui Rădoi pe spațiile comerciale extins și el în 2017, totuși acesta, acum, a pierdut aceste suprafețe. Potrivit antena3.ro, Ion Rădoi a pierdut spațiile după ce Ministerul Transporturilor a hotărât să ceară conducerii Metrorex să nu mai prelungească contractul dintre Sindomet și Metrorex pentru închirierea spațiilor din stațiile de tren.

Cine este Ion Rădoi?

Om politic, fost deputat PDSR, a fost membru în drupările parlamentare de prietenie cu Republica Italiană și Republica Africa de Sud. A inițiat 4 propuneri legislative, dintre care doar două au fost promulgate legi. A fost senator român în legislatura 2004-2008 și a fost ales în Județul Giurgiu pe listele partidului PSD. De asemenea, în cadrul activității parlamentare din 2004-2008, Rădoi a fost membru în grupările parlamentare de prietenie cu: Republica Africa de Sud, Republica Letonia și Republica Slovacă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×