Brândușa Covalciuc, transformare spectaculoasă! A slăbit peste 40 de kilograme

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
21/12/2018, 17:23
Brândușa Covalciuc, transformare spectaculoasă! A slăbit peste 40 de kilograme GALERIE FOTO
Cântăreața de muzică populară Brândușa Covalciuc s-a transformat radical!

Cântăreața de muzică populară Brândușa Covalciuc s-a transformat radical! Artista a slăbit peste 40 de kilograme, după ce și-a micșorat stomacul printr-o intervenție chirurgicală. De altfel, aceasta a recurs la această metodă dat fiind faptul că începuse să aibă probleme de sănătate din cauza greutății. Cea care a susținut-o în toate momentele grele a fost colega sa de breaslă, Silvana Rîciu.

”Grație bunei mele prietene Silvana Rîciu, domnul doctor Rubin Munteanu m-a operat în 2016, când am făcut o micșorare de stomac. Acum am minus 40 ded kilograme. Mă simt bine. Din iunie anul trecut gruetatea mea este aceeași. De asltfel, domnul doctor mi-a spus că organismul meu va ajunge la greutatea pe care am avut-o foarte multă vreme”, a spus cântăreața de muzică populară acum puțină vreme.

Brândușa Colvaciuc, transformare spectaculoasă!

Vineri, invitată în cadrul unei emisiuni, difuzate pe Antena Stars, a vorbit despre cum se simte acum. Mai mult, aceasta a dezvăluit și că soțul acesteia nu a susținut-o pe tot parcursul transformării ei, căci nu a știut. Motivul pentru care partenerul artistei de viață nu a fost înștiințat de schimbare constă în frica pe care aceasta o avea, de a nu fi de acord.

Brândușa Covalciuc, transformare spectaculoasă! A slăbit peste 40 de kilograme
Artista a slăbit peste 40 de kilograme, după ce și-a micșorat stomacul printr-o intervenție chirurgicală

”Soțul nu a știut că am plecat să fac o asemenea intervenție. Când am venit, a spus că nu ar fi fost de acord, însă după ce a văzut rezultatele…”, a spus Brândușa Covalciuc, în cadrul unei emisiuni. De asemenea, cântăreața a povestit și momentul în care fiul ei a văzut-o înainte și după schimbarea sa.

Brândușa Covalciuc, transformare spectaculoasă! A slăbit peste 40 de kilograme
De altfel, aceasta a recurs la această metodă dat fiind faptul că începuse să aibă probleme de sănătate din cauza greutății

”Băiatul meu a văzut o emisiune pe Youtube și mi-a zis: ‘Nu pot să cred că ai fost atât de mare’”, a mai spus cântăreața. Mai mult, artista a povestit și despre decizia ei de a-și face și alte schimbări după ce a trecut prin operația care i-a salvat viața. ”Pentru că eu am pierdut totuși niște kilograme, au rămas câteva riduri fine pe care le-am umplut cu acid hialuronic”, a adăugat cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×