Bogdan Huțucă testat pentru coronavirus. Deputatul PNL nu are COVID-19

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
13/03/2020, 20:31
Bogdan Huțucă testat pentru coronavirus. Deputatul PNL nu are COVID-19
Deputatul PNL Bogdan Huțucă nu are coronavirus. Sursa foto: realitatea.net

Bogdan Huțucă a fost testat pentru coronavirus după ce a intrat în contact cu mai mulți oameni politici în timpul în negocierilor pentru candidatura lui Virgil Chiţac. Șeful PNL Constanța a primit rezultatul testului cu coronavirus și nu are boala.

Deputatul PNL Bogdan Huțucă nu are coronavirus

Foarte mulți politicieni au fost testați pentru coronavirus după ce au intrat în contact cu Virgil Chițac. Este și cazul deputatul PNL Bogdan Huțucă care a stat în preajma senatorului liberal Vergil Chiţac care a fost confirmat pozitiv. În prezent Chițac și alți trei membrii ai familiei sale au intrat în carantină.

Șeful PNL Constanța a declarat că a primit rezultatul și nu prezintă în momentul de față boala. „Rezultatul este negativ”, a spus Bogdan Huțucă pentru Mediafax. Parlamentarul a stat izolat la domiciliu, iar o echipă a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a venit la locuinţa sa şi i-a luat teste pentru COVID-19.

Ludovic Orban și alți liberali, izolați din cauza COVID-19

Printre persoanele care au intrat în contact cu Virgil Chițac se numără și premierul interimar Ludovic Orban care s-a izolat împreună cu toții membrii Biroului Politic Naţional la Vila Lac pentru următoarele 14 zile. La ora actuală 81 de persoane au fost diagnosticate cu acest nou tip de virus.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×