Binatex: păreri, discuții și ponturi. Merită să joci pe această bursă?

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 12:56
Binatex: păreri, discuții și ponturi. Merită să joci pe această bursă? GALERIE FOTO
Binatex: păreri, discuții și ponturi

Instabilitatea economică prin care trece România îi face pe mulți să se gândească la surse alternative de venit, cum ar fi începerea unei afaceri. Nu mulți au însă posibilitatea să facă investiții majore. În acest context, Binatex a devenit o variantă pentru cei care vor să își suplimenteze câștigurile. Iată câteva păreri, discuții și ponturi în legătură cu această bursă.

Bursele de valori reprezintă o modalitate de a face bani în funcție de fluctuațiile valutare sau de valoarea unor acțiuni. Cei care fac tranzacții trebuie totuși să aibă cunoștințe de specialitate și să dețină un capital substanțial dacă vor să își asume riscuri. Binatex funcționează, într-o oarecare măsură, după același principiu cu cel al burselor de valori, diferența fiind că opțiunile binare sunt mult mai ușor de folosit. Mai precis, cel care tranzacționează trebuie să ghicească dacă o acțiune va avea loc sau nu. Tranzacțiile au doar două direcții: sus sau jos și funcționează după principiul totul sau nimic.

Binatex: păreri, discuții și ponturi

Pentru a tranzacționa pe această bursă, traderul alege o activă și prezice dacă prețul acesteia va crește sau va scădea. După ce s-a făcut estimarea, un broker va comunica procentul care poate fi câștigat dacă tranzacția este corectă. Următorul pas este să se stabilească intervalul de timp în care predicția poate să se adeverească.

Binatex este o platformă de tranzacționare cu opțiuni binare
Binatex este o platformă de tranzacționare cu opțiuni binare

Binatex este o platformă de tranzacționare cu opțiuni binare lansată în anul 2015 și care nu presupune descărcarea unor aplicații suplimentare în telefon sau calculator. În plus, nu percepe taxe de înscriere. Înainte de a deschide un cont pe platformă, utilizatorii au opțiunea demo. După ce se înregistrează cu o adresă de e-mail, aceștia primesc 1.000 de dolari imaginari pentru a vedea cum funcționează Binatex. Dacă sunt satisfăcuți de platformă, au posibilitaea să își creeze un cont cu bani reali, fie în dolari americani, fie în euro.

Banii câștigați în urma tranzacțiilor sunt depozitați într-un portofel electronic, iar suma minimă care trebuie depusă este de 10 dolari sau 10 euro. O tranzacție trebuie să fie de cel puțin un dolar sau un euro, acesta fiind principalul motiv pentru care Binatex a devenit tot mai popular. Pentru a retrage banii din portofelul electronic, traderul trebuie să depună o cerere, care va fi soluționată în cel mult trei zile lucrătoare. În funcție de nivelul la care a ajuns traderul, acesta poate face un număr mai mare de retrageri lunare, dar suma retrasă trebuie să nu fie mai mică de 10 euro sau 10 dolari.

Merită să joci pe această bursă?

Dacă un trader depune cel puțin 50 de dolari, acesta devine eligibil pentru un bonus de 100%, care poate fi folosit exclusiv pentru tranzacțiile de pe platformă. În cazul în care dorește să facă o retragere, utilizatorul trebuie să aibă în cont o sumă de 25 de ori mai mare decât bonusul primit. Binatex dispune de licență de la FMRRC (Financial Market Relations Regulation Center) din Rusia. Platforma pune la dispoziție un sistem de asistență clienți disponibil non-stop prin e-mail, telefon sau chat. De asemenea, Binatex oferă informații complete cu privire la riscurile tranzacționării cu opțiuni binare. În aceste condiții, utilizatorii au tot mai multe păreri favorabile în ceea ce privește tranzacționarea pe platforma Binatex.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×