Bilanțul victimelor incendiilor din California: 42 de persoane au murit și 220 sunt dispărute-FOTO+VIDEO

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
13/11/2018, 11:29
Bilanțul victimelor incendiilor din California: 42 de persoane au murit și 220 sunt dispărute-FOTO+VIDEO GALERIE FOTO

Bilanțul victimelor incendiilor din California a urcat la 42 de morți și 220 de persoane care au dispărut. Incendiile de vegetație din California au distrus în totalitate orașul Paradise și a fost numit cel mai periculos din istoria statului, potrivit Reuters.

Incendiul a izbucnit joi, la 280 de kilometri de San Francisco, iar în urma sa a lăsat peste 7.000 de case și clădiri distruse. 220 de persoane au fost date dispărute, iar Poliția a primit peste 1.500 de solicitări de la persoane care s-au preocupat de soarta apropiaților lor. Din acest motiv, Poliția din California a deschis o linie specială pentru a oferi detalii despre persoanele dispărute sau pentru a primi sesizări de la apropiații persoanelor care nu sunt de găsit.

California este amenințată de incendiile de vegetație

Orașul Paradise este cel mai afectat. Flăcările au mistuit întreg orășelul, cenușă și moloz a mai rămas în urma incendiului care a ars totul. 42 de vieți au fost curmate în urma incendiilor devastatoare din California. Este cel mai periculos incendiu din istoria Californiei. În 1933, incendiul de la Griffith Park din Los Angeles a lăsat 29 de victime în urma sa.

Situația actuală din California s-ar putea agrava în următoarele zile, iar numărul victimelor ar putea crește considerabil. Orașul Malibu a fost evacuat și este interzis să intri în perimetru, iar norii de fum au ajuns până în Santa Monica. Imaginile apocaliptice vorbesc de la sine!

Fotografie captată din avion. California este în FLĂCĂRI!

Vedetele de la Hollywood și-au pierdut casele

Vedete de la Hollywood și cântăreți cunoscuți și-au pierdut casele în urma incendiilor devastatoare. Gerard Butler, Miley Cyrus, Neil Youn și Robin Thicke sunt doar câțiva dintre cei care și-au evacuat casa, ori au privit-o cum s-a făcut scrum. „Bun venit la casa mea din Malibu. Jumătate a fost distrusă”, a spus Gerard Butler.

A fost oribil, nu puteam să lăsăm copiii să vadă cât este de înspăimântător, încercam să ne păstrăm cumpătul. Era foc de ambele părţi ale drumului şi ne-am dat seama că rămăsesem fără benzină şi nimeni nu avea timp să meargă să caute”, a relatat un alt martor.

 Donald Trump critică autoritățile din California.

300.000 de americani și-au părăsit locuințele, iar Donald Trump critică autoritățile din California. Guvernatorul Californiei i-a cerut lui Donald Trump să instaleze stare de dezastru major, însă președintele Statelor Unite a răspuns printr-un Tweet extrem de agresiv. El consideră că gestionarea fondului forestier a fost deficitară și din cauza aceasta s-a ajuns aici. Donald Trump a conchis amenințând cu tăierea ajutorului federal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×