Bianca, tânăra din Putna care și-a pierdut soțul, mesaj emoționant. Adrian a murit în accident cu motocicleta

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
04/09/2019, 09:52
Bianca, tânăra din Putna care și-a pierdut soțul, mesaj emoționant. Adrian a murit în accident cu motocicleta GALERIE FOTO
Mesaj emoționant al unei tinere văduve. Sursa foto: libertatea.ro

O văduvă din Putna a înlăcrimat o țară întreagă după ce a postat un mesaj dureros pe Facebook, la scurt timp după ce soțul său a murit într-un accident de motocicletă. Tragicul accident rutier a avut loc chiar la o lună de la nunta celor doi.

Mesaj emoționant al unei tinere văduve

Bianca și Adrian s-au căsătorit și se iubeau enorm. Mai mult, Bianca îi dăduse vestea cea mare: urma să-l facă tată. Visul celor doi tineri din Putna s-a spulberat însă la doar o lună de la nunta de vis pe care au avut-o. Adrian a murit într-un accident teribil.

Tânăra și-a început postarea pe Facebook cu cea mai frumoasă zi din viața ei, cu ziua nunții sale cu Adrian. Și-au jurat iubire veșnică. ”De azi înainte, suntem doi soldați care merg mână în mână către destinația promisă!”, a scris tânăra.

Mesaj emoționant al unei tinere văduve
Mesaj emoționant al unei tinere văduve. Sursa foto:libertatea.ro

“Nu ma lasă singura, iubire“

Nu mai mai mult de o luna te-ai bucurat ca vei fi tătic, cât de fericit erai și câta grija aveai de mine… Numai noi stim cât de Fericiți eram împreuna și nu ne mai săturăm unul de altul! Pe data de 5 August 2019 după ce m-ai plimbat, mi-ai oferit ce voiam, mi-ai facut o zi perfecta pana la ora 18:00. Iar așa cum tu aveai o placere nebuna pentru motocicleta ta, oricât am încercat atunci sa te țin lângă mine tu mi-ai zis “nu stau decât jumătate de ora și vin“ iar eu ți-am spus “nu ma lasă singura, iubire“ iar tu ai zis “nu, iubire, spăl motorul și vin!”, acestea fiind ultimile cuvinte înainte de tragicul accident! La jumătate de ora am fost înștiințată ca soțul meu a avut accident!

Bianca nu a crezut că este vorba despre soțul ei până nu a ajuns la fața locului. L-a văzut pe Adrian și s-a convins că soțul ei fusese implicat în accidentul cumplit. Era însă lucid și a reușit să schimbe două vorbe cu el. ”Pui, ești bine?“ și mi-ai răspuns cu jumătate de gura “da, sunt bine”. Imediatdupă, tânărul a intrat în comă și a murit la spital.

”Cel mai mult sufăr pentru ca ai fost conștient de ce se v-a întâmpla cu tine și ca nu vei mai fi lângă mine… Asta ma doare, ca știai. Doar de tine îmi este cel mai mila! Iubitul meu soț și tătic, te iubesc și te voi iubi mereu așa cum ne-am jurat iubire in fata lui Dumnezeu!

Este foarte grea aceasta despărțire ??, nu sunt cuvinte și nu vor fi niciodată, ca intr-un timp atât de scurt noi doi sa ne despartim așa! Păcat de tinerețea ta și de omul perfect care erai, cel mai frumos și iubit suflet!

Astăzi trebuia sa fie un prilej de sărbătoare pentru noi, sa sărbătorim cele 2 luni de când Dumnezeu ne-a unit! Însă doar 1 luna ne-am bucurat de aceasta sărbătoare a noastră! Dumnezeu sa te ierte și sa te pună de-a Dreapta Lui! Eu sunt aici pentru tine și copilașul nostru! Te iubesc cel mai mult, viața mea! Ai fost și ești pentru mine un luptător desăvârșit! Sa lupți cu viața este supraomenesc!

Tânăra văduvă din Putna are un mesaj și pentru toți cei care au citit mesajul ei sfâșietor. ”Celor ce au citit acest mesaj va zic „Iubiți-vă din tot sufletul si ori de câte ori ați greși cereți-vă iertare!” Așa am făcut noi și am avut o relație perfecta! Am avut respect și rușine atunci când unul din noi greșea! Și orice faceți și unde mergeți sa fie cu “Doamne ajuta“!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×