Cât de frumoasă era fiica asasinului de la Braşov! Mesaj dureros postat de Ioana, pe Facebook

Raluca Ogaru   
în Reality show
28/03/2018, 18:38
Cât de frumoasă era fiica asasinului de la Braşov! Mesaj dureros postat de Ioana, pe Facebook GALERIE FOTO

Ioana Buliga a postat un mesaj care, în contextul actual, are o semnificaţie dureroasă. ”Show me what I can’t see when the spark in my eyes is gone.” (”Arată-mi ceea ce nu pot vedea când scânteia din ochii mei s-a dus.”), este descrierea ultimei poze publice de pe o reţea de socializare. Din comentariile prietenilor, se pare că Ioana era foarte iubită şi apreciată în cercul ei de amici.

Ioana s-a mutat alături de familia ei la Braşov, acum câţiva ani. Era elevă la un colegiu de informatică din oraş, iar în noaptea în care a fost ucisă de tatăl ei, a ajuns acasă la miezul nopţii, după ce tatăl o chemase prin telefon. Ea a fost omorâtă cu 8 lovituri de cuţit, în timp ce părintele ei, după cum le-a spus anchetatorilor, se ruga pentru sufletul fiicei sale.

Mircea Florin Buliga urmează să fie adus în Capitală, pentru o expertiză psihiatrică, după ce le-a spus anchetatorilor că şi-a ucis familia pentru a le facilita accesul către o lume mai bună. Potrivit apropiaţilor, familia Buliga era liniştită şi nu părea să aibă probleme financiare sau de altă natură.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×