Bianca Rus e în doliu! A făcut anunțul cu lacrimi în ochi

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/04/2019, 20:22
Bianca Rus e în doliu! A făcut anunțul cu lacrimi în ochi GALERIE FOTO
Bianca Rus este în doliu! Despre cine este vorba?

Bianca Rus este distrusă de durere! Cântăreața a anunțat că este în doliu din cauza decesului unei prietene dragi. Mesajul de adio al artistei este de-a dreptul emoționant. De asemenea, mama Biancăi Rus, Rodica, este și ea afectată de pierderea suferită și îi este alături fiicei sale în alinarea dorului de persoana iubită.

Bianca Rus este în doliu!

Soarta a fost cruntă cu o prietenă de-a Biancăi Rus, astfel că artista poartă doliu și-și alină cum poate dorul de aceasta. Cântăreața a postat pe o rețea de socializare un mesaj extrem de emoționant. „Ne este greu să găsim cuvinte potrivite atunci când am aflat că Hotca Florentina a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă și gândurile familiei Rus: Sincere condoleanțe!”, a scris Bianca Rus, pe Facebook.

Mamam Biancăi, Rodica, este și ea sfâșiată de durere. „Când o fiinţă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem nişte bieţi muritori. Dumnezeu să-i dea odihna cea veşnică, iar vouă dragele mele Hermina si Stefania să vă dea tăria să treceţi prin această grea încercare. Adio dragă prietenă Florentina!”, a fost mesajul Rodicăi Rus, pe o rețea de socializare.

Bianca Rus este în doliu! Artista suferă enorm
Bianca Rus este în doliu! Artista suferă enorm

Bianca, schimbări extreme

Biana Rus se chinuie de mulți ani cu kilogramele în plus, dar, acum că a scăpat de ele, se poate numi mândra posesoare a unui trup armonios. Vedeta recunoaște că se simte mult mai bine acum, după ce a topit cele 50 de kilograme. „Mă simt foarte satisfăcută atunci când mă uit în oglindă. Este ceva bine rău de tot. Nici nu mai îmi place să fac ceea ce făceam înainte. Nu mai îmi place să mănânc sau să port papainoage.

Am renunţat la platformele de 50 de centimetri (…) Cu hainele stau mai prost pentru că tot slăbesc. Acum voi încerca să mă menţin. Acum am 58 de kilograme de la peste o sută cât cântăream în trecut.” a declarat Bianca în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×