Bianca Pop, sexy-ispita de la Insula Iubirii, cerută în căsătorie: ”Nu ne cunoaștem personal”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/04/2020, 09:53
Bianca Pop, sexy-ispita de la Insula Iubirii, cerută în căsătorie: ”Nu ne cunoaștem personal”
Bianca Pop, sexy-ispita de la Insula Iubirii, cerută în căsătorie: ”Nu ne cunoaștem personal”. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Pop a făcut furori printre concurenții de la „Insula Iubirii” de la Antena 1, însă acum este foarte hotărâtă să se așeze la casa ei. Sexy-ispita a mărturisit că a fost deja cerută în căsătorie de un bărbat român care trăiește de câțiva ani în străinătate, iar răspunsul vedetei nu a întârziat să apară.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, Bianca Pop, în tatonări cu un afacerist bogat din Germania

Frumoasa brunetă Bianca Pop a devenit cunoscută după ce a participat în celebrul show de la Antena 1 „Insula Iubirii”, dar și pentru replica sa celebră „Eu nu ies din casă fără 1.000 de euro!”. Fosta ispită a mărturisit că de câteva luni se află în tatonări cu un afacerist român care trăiește de câțiva ani în Germania. 

Sexy-ispita a declarat că nu-l cunoaște pe bărbat în carne și oase, dar acesta deja a cerut-o în căsătorie. Bianca Pop vorbește zilnic cu Cristi care îi face numeroase declarații siropoase. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, Moise și Laura Olariu, finii lui Reghe și ai Anamariei Prodan.

Bianca Pop, despre relația la distanță cu afaceristul român din Germania

Românul stabilit în Germania este înnebunit după frumoasa brunetă și nu ezită să-i facă declarații de dragoste. Bianca Pop a mărturisit că orice femeie își dorește stabilitate, iar ea nu face excepție de la regulă, motiv pentru care se gândește foarte serios la o eventuală relație cu Cristi.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” s-a gândit și cine vor fi nașii ei, dar până atunci afaceristul român trebuie să cumpere inelul de logodnă și să o ceară de soție ca la carte.

„Este adevărat că vorbim. Da, mă curtează, așa este! E și normal să fie așa, sunt și eu o femeie singură și disponibilă!

Stăteam și povesteam, el era la nașii lui, apoi a întrebat dacă vreau să fiu soția lui! Râdeam și i-am zis că nu îl cred!

După am zis că da, că vedem! El a zis că ia inelul și așa s-a ajuns aici însă nu ne cunoaștem personal! Nu ne-am văzut! E carantină.

Când voi fi cerută de soție față în față, am să vin să vă spun și am să vă arăt și inelul. Oricum, dacă mă voi căsători, nași vor fi va fi Laura și Moise Olariu”,a povestit ispita pentru cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×