Bianca Drăgușanu, surprinsă alături de un bărbat misterios, târziu în noapte!

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
10/09/2018, 14:03
Bianca Drăgușanu, surprinsă alături de un bărbat misterios, târziu în noapte! GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu, surprinsa alaturi de un alt barbat!

Bianca Drăgușanu tocmai ce a fost surprinsă alături de un alt bărbat! Frumoasa blondă se pare că nu este genul care să plângă în pumn atunci când are probleme în dragoste. Nu mai face casă bună cu respectivul, merge imediat mai departe!

Așa se pare că a făcut și cu Tristan Tate, milionarul englez cu care s-a afișat imediat după ce s-a despărțit de Victor Slav. Certurile dese cu milionarul se pare că au făcut-o pe Bianca să meargă mai departe. Așa că blondina a fost surprinsă de fotoreporterii ȘTIRI MONDENE! la o terasă, alături de un bărbat bine.

Citește și Bianca Drăgușanu a împrumutat o mașină de 200.000 de euro. Cine e proprietarul

Citește și Imagini sexy cu Bianca Drăgușanu la plajă! Vedeta credea că nu o vede nimeni, însă noi avem fotografiile

Limbajul trupului a dat-o de gol pe Bianca Drăgușanu, care s-a afișat cu un alt bărbat

Din pozele surprinse de fotoreporterii noștri, se pare că noua cucerire a Biancăi Drăgușanu este un brunet cu perciuni mai lungi și cioc. Un adevărat macho man. Cei doi nu au fost puși pe șotii, ceea ce arată că respectivul este un om serios, matur, care știe ce vrea de la viață, respectiv de la Bianca Drăgușanu.

Au avut gesturi, și-au zâmbit și nu par deloc doar amici, dacă e să ne luăm după limbajul trupului afișat fără voia ei de celebra mondenă. Și-a trecut mâna prin păr de mai multe ori, și-a atins și buzele și chiar și-a pus mâna pe gâtul dezgolit și sexy, de câteva ori. Am putea presupune că Bianca Drăgușanu are un alt iubit!

Se pare că ultima ruptură din relația Biancă Drăgușanu cu Tristan Tate pare una definitivă. Tristan Tate a vorbit într-o emisiune TV despre Bianca Drăgușanu, însă gestul lui nu a fost deloc unul cavaleresc, dacă e să ne luăm după modul în care a făcut aceste declarații. La câteva ore după ce Răzvan Botezatu a spus că Bianca și Tristan s-au despărțit, milionarul englez a ieșit în public pentru a vorbi despre această ruptură.

Tristan Tate, deloc cavaler cu Bianca Drăgușanu

Tristan Tate a descris-o pe Bianca Drăgușanu în termeni ironici, spunând despre ea că este o ”familistă”. “Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi”, a spus Tristan Tate în cadrul emisiunii “Star Magazin”.

Tristan Tate a făcut această declarație devastatoare despre Bianca Drăgușanu, după ce aceasta s-a arătat foarte fericită, la nici câteva ore după ce a devenit oficial faptul că s-au despărțit. Aceasta a mers la o clinică de înfrumusețare și s-a fotografiat într-o ipostază care îi punea trupul în evidență, semn că nici nu știe englezul ce a pierdut.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×