Bianca Drăgușanu și Victor Slav, foarte aproape de scandal! ”Victor nu și-o permite pe Sofia din nici un punct de vedere”

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
27/06/2018, 11:15
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, foarte aproape de scandal! ”Victor nu și-o permite pe Sofia din nici un punct de vedere” GALERIE FOTO
Relatie Bianca Dragusanu si Victor Slav, dupa despartire

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav stă să izbucnească! Momentan, cei doi fac declarații foarte normale în public, însă în spatele ușilor închise, fiecare este ca un mic vulcan care stă să erupă! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

O sursă apropiată de Biancă Drăgușanu a declarat pentru clik.ro  vedeta este supărată pe Victor Slav pentru că pozează în victimă și lasă să se înțeleagă că el are grijă de micuța Sofia, fiica celor doi, în timp ce ea se distrează cu noul iubit!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, aproape de scandal

Bianca a luat foc când a văzut că Victor a publicat un video cu micuța Sofia în timp ce ea se distra la mare, lăsând impresia că el este cel respinsabil. ”Cât timp eu am fost la mare, fetița mea a fost la plimbare… dar NU cu tatăl ei, ci cu bunica! Acum două weekend-uri, Sofia a fost doar cu mami la mare”, ar fi explicat Bianca situația.

 

”Nu se pune problema unui proces, pentru că Bianca nu se opune în ceea ce privește drepturile de tată ale lui Victor. Ba, din contră, Victor nu și-o permite pe Sofia din nici un punct de vedere. Și cu asta am spus totul! Mai multe nu vreau să spun, dar să știți că Bianca a tot susținut relația asta”, a precizat sursa respectivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×