Promisiunea făcută de Bianca Drăgușanu și Victor Slav, imediat după anunțul despărțirii!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
18/06/2018, 09:57
Promisiunea făcută de Bianca Drăgușanu și Victor Slav, imediat după anunțul despărțirii! GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu si Victor Slav au facut o promisiune pentru Sofia

Bianca Dragusanu și Victor Slav s-au despărțit, din nou! Nimeni nu știe dacă despărțirea va fi una permanentă sau nu, deoarece cuplul respectiv a mai avut astfel de evenimente. Ultima despărțire însă este una dureroasă, deoarece în peisaj a apărut și Sofia, fiica celor doi, în vârstă de aproape doi ani. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav promit însă că vor rămâne prieteni, deoarece au de crescut un copil. „Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luată de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav rămân prieteni

Va suntem recunoscători ca aţi fost mereu alături de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectaţi alegerea. Ne dorim si speram ca orice speculaţie sa se oprească aici. Va mulţumim si va asiguram de toată aprecierea si afecţiunea noastră!”, au spus Bianca Dragusanu si Victor Slav pentru WOWBiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×