Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nași de botez! Cum a apărut vedeta la petrecere

Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 15:00
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nași de botez! Cum a apărut vedeta la petrecere GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, noul ei iubit

Bianca Drăgușanu și noua sa cucerire, Alex Bodi, și-au făcut apariția la o petrecere unde au fost chiar nașii de botez ai unei micuțe. Cum a arătat noua pereche a showbiz-ului la primul eveniment ce-i va lega pe viață pe cei doi? Se pare că Bianca Drăgușanu nu s-a dat bătut și a sperat în continuare în găsirea sufletului pereche.

După despărțirea de tatăl copilului său, Victor Slav, dar și după relația controversată cu luptătprul străin, Tristan Tate, Bianca Drăgușanu și-a găsit alinarea în brațele lui Alex Bodi. Cum și-au primit noua finuță părinții spirituali și cum le-a stat celor doi împreună la acest mare eveniment?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, părinți spirituali

Una din cele mai „ochite„ vedete de presa mondenă are o nouă relație dar și o nouă titulatură. Bianca Drăgușanu și-a asumat responsabilitatea de părinte spiritual pentru micuța Eva Maria alături de noul său iubit, Alex Bodi.

Alex Bodi, ținând-o în brațe pe finuța lui și a Biancăi Drăgușanu, Eva Maria
Alex Bodi, ținând-o în brațe pe finuța lui și a Biancăi Drăgușanu, Eva Maria

Bianca a avut grijă de toate detaliile legate de apariția celor doi la această petrecere, așa că a ales să se asorteze. Bianca Drăgușanu a purtat o rochie albastră, iar Alex Bodi a purtat o pereche de blugi, o cămașă, și un sacou albastru. Proapeții iubiți s-au fotografiat împreună cu noua finuță, poză în dreptul căruia a scris:„Eva Maria este finuța noastră! Îngeraș drăgălaș! ?❤️”. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi împreună cu noua lor finuță, Eva Maria
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi împreună cu noua lor finuță, Eva Maria

Cel mai frumos lucru din lumea! Felicitări părinţilor!”, a scris Alex Bodi, omul de afaceri, într-o altă postare de pe un site de socializare despre acest eveniment special din viața sa și a Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, întâlnire cu soția lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu este noua concurentă a emisiunii de aventură „Asia Express„ împreună cu sora acesteia. Se pare că tocmai înainte de a pleca în India, Bianca Drăgușanu a făcut câteva vizite în Spania și Franța.

Bianca Drăgușanu împreună cu noul său iubit, Alex Bodi
Bianca Drăgușanu împreună cu noul său iubit, Alex Bodi

Fosta prezentatoare de televiziune s-a dus împreună cu Alex Bodi în Spania pentru a-i face cunoștință cu părinții săi. Blonda s-a întâlnit acolo și cu fosta soție dar și cu cele două fiice ale omului de afaceri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×