Bianca Drăgușanu, față în față cu fosta soție a actualului ei iubit!

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
20/10/2018, 14:39
Bianca Drăgușanu, față în față cu fosta soție a actualului ei iubit! GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a fost față în față cu fosta soție a actualului ei iubit, Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost față în față cu fosta soție a actualului ei iubit! Pe scrut, vedeta în prezent trăiește o poveste de iubire cu un afacerist. De puțină vreme, blondina trăiește o poveste de iubire alături de Alex Bodi, lucru îmbucurător pentru familiile ambelor părți. Potrivit spynews.ro, familia afaceristului și-a arătat fericirea pe care o are în legătură cu noua parteneră a afaceristului. Se pare că cei doi au vizitat rudele, plecate în Spania, ale bărbatului, acestea primind-o pe Bianca Drăgușanu cu brațele larg deschise.

Conform sursei citate mai sus, nu numai familia lui a fost încântată de alegerea lui Bodi, ci chiar și fosta nevastă. ”Când a fost în Spania, în vizită la părinţii lui Alex, Bianca i-a cunoscut pe copiii lui, dar şi pe fosta nevastă. Au vorbit, amândouă şi pe Internet, au o relaţie foarte OK. Alex se poartă extraordinar cu Bianca, iar relaţia lor ar putea intra într-o nouă etapă când ea se va întoarce de la filmările pentru emisiunea Asia Express”, au declarat surse din anturajul vedetei.

Bianca Dăgușanu fosta soție a lui Alex bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la Paris

Bianca Drăgușanu a stat față în față cu fosta soție a actualului iubit! ”Bianca i-a cunoscut pe copiii lui, dar și pe fosta nevastă”

Iar, cu ocazia faptului că sursele au deschis subiectul ”Asia Express”, lucru care-i aglomerează viața Biancăi în acest moment, au vorbit și despre fricile vedetei în legătură cu plecare. Se pare că aceasta este deja îngrozită de unele detalii cu privire la acest show, având coșmaruri cu ele. ”Ea este obişnuită cu un anumit standard de viaţă, a stat numai la 1st class, iar gândul că va mânca tot felul de ciudăţenii şi va dormi în locuri insalubre îi dau fiori, la propriu.

Bianca Dăgușanu fosta soție a lui Alex bodi
Bianca Drăgușanu și noul ei iubit, afaceristul Alex Bodi

S-a plâns că visează cum mănâncă gândaci, că se urcă pe ea şi pe sora ei crocodilii… De câteva zile, şi ea, şi sora ei, ba împachetează, ba despachetează… Sunt extrem de emoţionate…”, au mai spus surse din preajma blondinei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×