Bianca Drăguşanu s-a îmbogaţit după relaţia cu Tristan Tate

Ana Ioana   
în Stiri mondene
06/08/2018, 12:08
Bianca Drăguşanu s-a îmbogaţit după relaţia cu Tristan Tate

Bianca Drăguşanu s-a îmbogaţit după relaţia cu Tristan Tate.Viaţa sentimentală a Biancăi este cel puţin agitată şi nesigură. Insă, nu se poate vorbi la fel despre afacerile ei, care par mai înfloritoare ca niciodată, cel puţin de când este în atenţia tuturor care ştiu despre telenovela sa cu Tristan Tate.

Bianca Draguşanu nu mai ocupa fotoliul de gazdă al emisiunii „Te vreau langă mine”, dar nu se poate spune că nu vom mai auzi de aceasta sau că îi merge greu financiar.
Fosta prezentatoare de televiziune este norocoasa unor contracte bănoase şi este solicitată să participe la tot felul de evenimente.

Bianca Drăguşanu s-a îmbogaţit după relaţia cu Tristan Tate

Vedeta şi-a pierdut rolul de moderatoare al emisiunii sale, dar şi-a pus afacerile pe picioare şi câştigurile se văd în conturile bancare.
„A ajuns să ia şi 1.000 de euro pentru o postare banală. Vă daţi seama ce sume frumoase încasează”, au dezvăluit nişte apropiaţi pentru WOWbiz.ro. Bussiness-ul pe care îl are cu rochii îi merge din ce în ce mai bine, iar contractele de imagine, la firma de extensii, de cosmetice sau produse de plajă nici nu mai vorbim.

Vacanţă la Cannes cu Tristan

Bianca se bucură de o vacanţă la Cannes, pe Riviera Franceză, alături chiar de Tristan Tate, dupa cum a lăsat să se înţeleagă din anumite detalii. Fosta gazdă de la „Te vreau langă mine” nu a stat mult pe gânduri la ce s- a întâmplat cu cariera sa, aşa ca a ales să fugă într-o vacanţă cu iubitul ei. Blondina are grijă sa-şi anunţe fanii de locurie pe care le vizitează, căci este foarte activa pe reţelele sale de socializare. Fosta prezentatoare de televiziune a lăsat să se înţeleagă că este alături de un bărbat, dar nu a intrat în detalii.
Aceştia s-au certat, s-au împăcat, dar n-au putut sta prea mult timp unul fără celălalt. Cei doi continuă să aibă o relaţie cu năbădăi, dacă nu una care nu este prea reală, după cum spun gurile rele.

Cum s-au cunoscut cei doi

Aceştia au legat destul de repede o relaţie şi s-au afişat împreună la diferite evenimente, semn ca se iubesc mult. Prin intermediul unor prieteni comuni. „Un prieten bun de-al ei care cumpără maşini de lux, am cunoscut-o prin intermediul lui…”, a declarat milionarul la al doilea eveniment impreună.

„Da, sunt bine păzită, mi-am asigurat spatele. S-a întâmplat că ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni şi el a îndrăznit să mă abordeze, tocmai datorită faptului ca nu ştia cine sunt eu. Nu aş putea să definesc ce mi se întâmplă acum, aş putea spune un singur lucru: frumos. Mi s-a părut foarte amuzant, în moemntul în care m-a întrebat câţi ani am, cu ce mă ocup, l-am întrebat dacă chiar nu ştie cine sunt. El a văzut apoi instagramul meu, a văzut că am un copil, că lucrez în televiziune.

M-a întrebat dacă sunt într-o relaţie şi i-am spus, nu l-am minţit- i-am zis exact lucrurile cum sunt. Ne-am dat seama că avem mulţi prieteni în comun, am luat cina în oraş şi acolo am fost surprinşi”, a spus Bianca Drăguşanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×