Bianca Drăgușanu, pregătiri intense pentru nuntă. Vedeta va purta cel puțin 5 rochii de mireasă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/01/2020, 15:53
Bianca Drăgușanu, pregătiri intense pentru nuntă. Vedeta va purta cel puțin 5 rochii de mireasă
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pregătesc pentru cununia religioasă. Vedeta va purta 5 rochii de mireasă. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu a vorbit despre planurile sale de viitor și mai ales despre nunta de vis la care visează încă de mică. Vedeta a mărturisit că dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă și a declarat că nu va avea doar o ținută, ci mai multe.

Vedeta Bianca Drăgușanu, planuri de nuntă cu afaceristul Alex Bodi

După ce a anunțat că divorțează de afaceristul Alex Bodi la scurt timp de la cununia civilă, Bianca Drăgușanu (37 de ani) și soțul ei au revenit la gânduri mai bune și chiar se pregătesc intens pentru cununia religioasă. Vedeta nu a dezvăluit data la care va avea loc nunta, dar știe deja câte rochii va îmbrăca și cum vor arăta acestea.

„Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit. Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă. M-am gândit să schimb măcar 5!”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Bianca Drăgușanu va purta cel puțin 5 rochii de mireasă la propria nuntă

Bianca Drăgușanu s-a lansat de ceva vreme în modă și spune că rochiile de mireasă pe care le va schimba la propria nuntă vor fi așa cum și-a dorit întotdeauna. Fosta soție a prezentatorului Victor Slav a mai adăugat că va avea câte o rochie de mireasă pentru fiecare moment al ceremoniei.

„Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore ma schimb în alta, mai petrec 3 ore mă schimb în alta”, a mai adăugat blonda lui Bote pentru sursa menționată.

În plus, vedeta a mărturisit că rochia pe care o va purta la altar va avea neapărat mâneci și va fi mai „acoperită”. Bianca își dorește să fie „răpită” în rochie lungă de nuntași și să se întoarcă într-o rochie scurtă, sexy. Ținutele vor fi schimbate la fiecare moment important: dansul mirilor, darul, aruncatul buchetului etc.

Fosta soție a lui Victor Slav vrea o „nuntă de poveste”

„Se fură mireasa în rochie lungă şi se aduce mireasa în rochie scurtă. (…) Am vreo trei opţiuni (n.r. naşi). Sunt pregătită. Nu degeaba mi-a fost trimis harul să pot crea visele femeilor.

Cu siguranţa voi avea şi eu filmul meu şi nunta aia de poveste pe care mi-o doresc. Eu am luptat şi am muncit mereu pentru ceea ce am”, a încheiat frumoasa blondină.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil pe 1 august 2019, în ciuda faptului că relația lor amoroasă a fost presărată cu multe certuri și împăcări lăsându-se și cu violențe verbale și fizice. După doar câteva luni cuplul a anunțat că divorțează, dar iată că relația lor a revenit pe tapet.

În trecut Bianca a mai fost căsătorită cu prezentatorul TV Victor Slav, iar din păcate căsnicia lor nu a rezistat foarte mult. În timpul relației a venit pe lume și o fetiță, Sofia, care a rămas în grija mamei. Vedeta este topită după fiica sa și postează adesea imagini cu cea mică pe rețelele de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×