Alex Bodi, extrem de dur cu Bianca Drăgușanu: „O mamă nu postează ce postează ea”

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/11/2019, 17:28
Alex Bodi, extrem de dur cu Bianca Drăgușanu: „O mamă nu postează ce postează ea”
Alex Bodi, atacuri în cascadă la adresa Biancăi Drăgușanu. Sursa foto: Instagram

Omul de afaceri Alex Bodi, ex-partenerul Biancăi Drăgușanu și încă soțul vedetei în acte, a făcut câteva declarații extrem de dure la adresa blondinei. Musculosul a confirmat că va semna divorțul de vedetă pe 3 decembrie 2019 și că nu s-au împăcat așa cum a scris cum a scris presa, după ce au fost filmați împreună de niște fotoreporteri prin Capitală.

Alex Bodi, extrem de dur cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi spune că nu poate fi de acord cu comportamentul Biancăi Drăgușanu, cu modul imatur în care s-a purtat în relație și continuă să se poarte. Afaceristul care s-a îmbogățit din tranzacții cu lingouri de aur a spus weekend-ul trecut la Antena Stars că s-a purtat mereu frumos cu fetița ei, pe care a privit-o ca pe copilul lui, dar că nu a fost de acord cu stilul de viață haotic pe care fosta prezentatoare Kanal D îl are.

„Într-adevăr pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichiile stau în pământ”, a declarat Alex Bodi la postul de televiziune mai sus amintit.

„Am reacționat mereu foarte impulsiv”

„Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea. Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violente. Am avut discuții mai aprinse, nu pot să zic că doamna a vrut să sară în fața mașinii, poate a vrut să traverseze strada, eu am prins-o și am tras-o de mână. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e”, a mai spus Bodi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×