Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre boala incurabilă de care suferă! Nimeni nu știa așa ceva

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/07/2019, 12:52
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre boala incurabilă de care suferă! Nimeni nu știa așa ceva
Bianca Drăgușanu trece prin momente dificile. Sursa foto: huff.ro

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate reprezentante ale showbiz-ului românesc, zâmbetul fiind nelipsit cu fiecare apariție, însă puțină lume știe că Bianca Drăgușanu se confruntă cu o boală care afectează din ce în ce mai mulți români și, din păcate, nu are leac. Mai concret, în urma unor investigații medicale amănunțite, blondina a aflat că suferă de diabet.

Bianca Drăgușanu are diabet. Ce spune vedeta

Într-un interviu acordat recent, vedeta a ales să vorbească deschis despre problemele de sănătate care par să nu-i mai dea pace în ultima vreme. Din fericire, fosta soție a lui Victor Slav nu este dependentă de insulină, însă trebuie să urmeze un regim extrem de strict, pentru ca situația să nu se agraveze.

De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede.

Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu se menține în formă, grație unei diete echilibrate
Bianca Drăgușanu se menține în formă, grație unei diete echilibrate

Sala de fitness a devenit a doua casă pentru Bianca Drăgușanu

În plus, pentru a se menține în formă și a-și păstra sănătatea corpului la parametri optimi, Bianca Drăgușanu intră frecvent în sala de fitness, unde are parte de antrenamente din ce în ce mai solicitante din punct de vedere fizic. Cu toate acestea, blondina mărturisește că se simte mai bine pe zi ce trece.

Pentru că merg mai des la sală, mușchii spatelui, lombarii, s-au format mai bine, mai frumos. N-am voie să alerg, nu am voie cardio. Trebuie să fiu atentă la ce exerciții fac. Nu mai am problema asta de multă vreme, nu am fost niciodată dependentă de insulină. Pentru că am o alimentație corectă și echilibrată, nu a mai fost nevoie să îmi fac insulină” , a mai spus vedeta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×