Bianca Drăgușanu a vorbit despre căsătorie: ”Niciodată să nu spui niciodată…”

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/08/2018, 22:14
Bianca Drăgușanu a vorbit despre căsătorie: ”Niciodată să nu spui niciodată…” GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a vorbit despre un posibil mariaj

Bianca Drăgușanu a vorbit despre căsătorie: ”Niciodată să nu spui niciodată!” Fosta gazdă a emisiunii cu și despre dragoste „Te vreau lângă mine”, a vorbit despre relația ei cu luptătorul Tristan Tate. Blonda a afirmat într-o emisiune că relația pe care o are este absolut normală cu iubitul ei.

Aceasta a susținut că există, ca în fiecare cuplu, suișuri și coborâșuri, dar că este foarte fericită în acest moment. După ce s-a separata de tatăl fetiței sale, se pare că și-a găsit altă dragoste. Vedeta trăieste o poveste întortocheată de iubire cu un luptător britanic.

Citește și: Cristina Șișcanu, sexy în costum de baie, după ce a fost criticată dur! ”Așa am voie?”

Citește:  Noua lege a pensiilor: pensionarii de lux sunt favorizați, cei de rând, uitați

Bianca Drăgușanu a vorbit despre căsătorie: „ Niciodată să nu spui niciodată!…”

Vedeta nu are o relație de lungă durată cu britanicul luptător, aceștia fiind împreună de doar 3 luni de zile. Cu toate acestea, blondina spune că este fericită și că îi merge bine pe absolut toate planurile. S-a aflat că aceasta va lansa p colecție de rochii de mireasă, p una chiar o va prezenta pe ea însăși. Bianca Drăgușanu a vorbit fără ocolișuri că nu poate să știe ce va fi pe viitor, dar că nu exclude nimic.  „Relatia mea cu Tristan Tate nu este una perfectă, viață în cazul nostru are și suișuri și coborâșuri, nu este deloc roz, dar, în acest moment, după trei luni de iubire, pot spune că sunt fericită.

Îmi merge bine pe toate planurile, mai mult, voi scoate în curând și o colecție de rochii de mirese. Pe una o voi îmbrăca chiar eu. Nu știu dacă va avea o semnificație anume, căci am mai fost în această postură, dar, de data aceasta, simt că trebuie să o îmbrac. Nu pot să spun că mă voi căsători sau nu în viitorul apropiat, însă cu certitudine, pot să zic că niciodată să nu spui niciodată. Cine știe ce ne rezervă destinul”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Relația Biancăi cu Tristan Tate

„Relatia mea cu Tristan Tate nu este una perfectă, viață în cazul nostru are și suișuri și coborâșuri, nu este deloc roz, dar, în acest moment, după trei luni de iubire, pot spune că sunt fericită. Îmi merge bine pe toate planurile, mai mult, voi scoate în curând și o colecție de rochii de mirese.

Pe una o voi îmbrăca chiar eu. Nu știu dacă va avea o semnificație anume, căci am mai fost în această postură, dar, de data aceasta, simt că trebuie să o îmbrac. Nu pot să spun că mă voi căsători sau nu în viitorul apropiat, însă cu certitudine, pot să zic că niciodată să nu spui niciodată. Cine știe ce ne rezervă destinul”, a povestit blonda.

Fosta prezentatoare a emisiunii matrimoniale „Te vreau lângă mine” s-a despărțit de tatăl copilului ei în urmă cu puțin timp. Victor Slav și aceasta au decis să meargă pe drumuri separate, dar au ales să își crească frum0s împreună fetița, pentru a nu simți lipsa.  „Se înțeleg mai bine acum decât în trecut. Chiar au o relație civilizată, s-au întâlnit chiar ieri, când Victor a venit să vadă fetița. Totul decurge normal, nu au program de vizită sau chestii de genul ăsta, Victor e binevenit în casa Biancăi de fiecare dată când vrea să vadă copilul, fătă excepție. Sunt doi oameni maturi care știu să-și rezolve problemele. Acum sunt amândoi liniștiți, nu e loc de ranchiună sau de resentimente, apele s-au așezat”, a dezvăluit o sursă din apropierea cuplului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×