Bianca Brad, mesaj de la fiica ei înger. Ce semn a văzut actrița pe cer

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
20/04/2020, 18:31
Bianca Brad, mesaj de la fiica ei înger. Ce semn a văzut actrița pe cer
Bianca Brad, mesaje de la fiica ei

Bianca Brad a fost copleșită de emoții când a văzut pe cer un nor în formă de inimioară, despre care actrița crede că este un mesaj care vine de la fetița ei îngeraș, Emma, pe care a pierdut-o în urmă cu 13 ani.

Bianca Brad a primit un mesaj de la fiica ei înger

În urmă cu 13 ani, pe 27 aprilie, Bianca Brad trecea prin drama vieții ei. Inima Emmei, fetița ei aflată încă în pântece, s-a oprit, cu doar câteva zile înainte de a se naște. Actrița a suferit un șoc, a acceptat cu greu pierderea dureroasă, și a încercat în fiecare zi să se conecteze cu fetița prin diferite metode.

Deși au trecut atâția ani, Bianca Brad este convinsă că Emma este un îngeraș care îi trimite deseori semne pentru a o consola și a-i arăta, într-un fel, că îi este alături. Așa s-a întâmplat și acum, când actrița a văzut pe cer un norișor în formă de inimă, chiar în ziua de Paște, semn despre care este convinsă că vine din partea fetiței.

”Nu mai e aici și totuși este, îmi lipsește tare mult fetița mea. Ea știe asta și, ca să-mi aline dorul, îmi trimite tot felul de semne care mă bucură și mă emoționează. Ca de exemplu acum”.

Nor inimă, Bianca Brad
Bianca Brad a primit mesaj de la fetița ei înger

„Abia după ce am făcut poza, am văzut inima de pe cer, poziționată, ca un răspuns, chiar deasupra micului aranjament făcut cu gândul la ea, pentru ea. Cam așa ne spunem noi, una celeilalte, că ne iubim. Draga mea, dragă. Îți mulțumesc, iubita mea”, a comentat Bianca în dreptul fotografiei.

Semn și în ziua înmormântării

Semnele din partea Emmei au început să apară chiar din ziua înmormântării ei. “La slujbă, în biserică, a intrat o rândunică, au încercat să o scoată, ca să nu rămână după aceea, dar nu a vrut”.

„A avut loc o mică slujbă, timp în care rândunica a zburat şi a cântat deasupra sicriului. Când am ieşit, a plecat şi rândunica”, a precizat Bianca Brad, convinsă că acea rândunică era copilul ei plecat în ceruri.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×