Betty Salam a presimțit moartea mamei sale: „Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea”

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/11/2019, 21:21
Betty Salam a presimțit moartea mamei sale: „Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea”
Betty Salam a vorbit despre moartea mamei sale, Fănica. Sursa foto: Pinterest

Betty Salam și-a pierdut mama pe vremea când avea doar opt ani. Astăzi, pentru prima oară după tragicul moment din familia cântărețului de manele, când a pierdut-o pe soția lui, Fănica, în urma unei boli incurabile, artista a spus că ea a presimțit că urma să se întâmple inevitabilul.

Betty Salam a presimțit moartea mamei sale, Fănica

Cu doar o săptămână înainte ca mama ei să moară, Betty Salam a văzut exact cum urma să se întâmple totul. Aceasta a vorbit despre cel mai dificil moment din viața ei într-o emisiune de televiziune, notează cancan.ro. „8 ani aveam, eram mică. Nu am spus niciodată asta: eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea cu o săptămână înainte. Eram acasă la cineva. Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea. Exact ce s-a întâmplat. A venit tatăl meu la mine și mi-a spus că mama nu mai este cu noi. Cât de mică eram… am simțit că totul s-a sfârșit”, a declarat azi Betty.

„Nu am cum să explic. Doar cine a trecut prin așa ceva înțelege. Nu există sentimentul atât de puternic până nu treci prin așa ceva”, a completat fata îndrăgitului cântăreț de manele.

„Am fost nevoită să mă maturizez mult mai devreme”

„Eu am fost nevoită să mă maturizez mult mai devreme. Mi-a prins bine în sensul că: am știut să îmi aleg prietenii, dorințele pentru viitor, am știut ce trebuie să fac. Indiferent de vârstă eu a trebuit să îmi iau viața în mâini și să merg mai departe”, a completat Betty cu ochii înlăcrimați.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×