Betty Salam, declarații tulburătoare: „Mă rog la mama, nu la Dumnezeu”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/12/2018, 16:25
Betty Salam, declarații tulburătoare: „Mă rog la mama, nu la Dumnezeu”
Betty Stoian, declarații emoționante în prag de sărbători, despre mama sa!

Betty Salam, a povestit azi, în cadrul unei emisiuni, despre mama sa și iubirea pe care i-o poartă necondiționat. Acum, în prag de sărbători, își amintește cu drag, ca de fiecare dată, de cea care i-a dat viață. Acum, că este și ea mamă, poate înțelege întocmai sentimentul unic de iubire. Fiica lui Florin Salam a făcut mărturisiri de-a dreptul emoționante despre cât de mult își iubrește mama și cum trece peste momentele dificile cu ajutorul amintirii sale.

Betty Salam trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Vișinescu, cel care i-a devenit și soț în cursul anului acesta. Cei doi au devenit părinți acum 3 luni și se bucură de fructul iubirii lor din plin. Deși sunt tineri, la început de drum, se bucură la maximum de fiecare clipă de fericire și de bucuriile vieții de familie.

Betty Salam, despre mama ei: „Prefer să vorbesc cu ea”

Betty Salam a rămas de multă vreme fără figura maternă, dar cu toate acestea, a învățaț să o iubească în liniște și să îi păstreze amintirea vie. Tânăra mămică a povestit mai multe despre comunicarea pe care o are cu aceasta, în cadrul unei emisiuni de la Atena 1. „De fiecare dată când îmi doresc ceva foarte mult, mă rog la ea (n.r. mama ei), nu mă rog la Dumnezeu. Sunt foarte credincioasă. Merg la biserică. Prefer să vorbesc cu ea. Nici nu mă trezesc bine şi se întâmplă”, a mărturisit Betty Salam.  De asemenea, frumoasa brunetă a mai discutat și despre planurile pentru botezul celui mic. 

Soțul lui Betty Salam alături de copilul lor
Soțul lui Betty Salam alături de copilul lor

„Am schimbat data de 3 ori cred. Trebuia să îl facem… de trei ori am mutat data. A rămas pe 9 martie. Naşii nu sunt cunoscuţi, sunt prieteni de afaceri de-ai lui Cătălin. Avem ce să învăţăm de la ei. Dacă mi se întâmplă ceva în familie mă consult cu Cătălin. Dar dacă aş avea nevoie de vreun sfat mai serios aş apela la ea (n.r. naşa). Vrem să ne simţim bine, înainte de toate. Vrem să arate bine masa… Vreau să ne simţim bine, înainte de toate. Vor fi 250 de persoane. E perfect pentru că avem şi foarte multe cunoştinţe şi foarte mulţi prieteni apropiaţi’,  a mai declarat Betty.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×