Benone Sinulescu rupe tăcerea! Ce spune despre presupusa relație cu Nadia Comăneci

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/01/2019, 19:32
Benone Sinulescu rupe tăcerea! Ce spune despre presupusa relație cu Nadia Comăneci
Benone Sinulescu rupe tăcerea! Interpretul a vorbit despre presupusa relație dintre acesta și Nadia Comăneci

Cu ani în urmă au apărut zvonurile legate de relația dintre celebrul interpret de muzică populară Benone Sinulescu și Nadia Comâneci, lucru care a rămas neclarificat până astăzi, când Benone a lămurit situația. Mai exact, în vremurile comuniste, a circulat o poveste despre o așa-zisă relație între cântreț și marea campioană la gimnastică Nadia Comăneci. Așadar, după atâta amar de vreme, Benone Sinulescu a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi, într-un interviu pentru click.ro.

Nadia era într-un cantonament la București, urma să plece a doua zi în America, să fie primită de toți președinții țărilor latine. A căutat-o pe Irina și nu a dat de ea, apoi m-a căutat pe mine. Toată lumea era în alertă: dispăruse Nadia Comăneci!… …Și apare Nadia, m-am trezit cu ea la ușă. Mi-a spus că îi e dor de mama ei și că ar vrea să meargă la Onești.

Benone Sinulescu  a clarificat situația zvonurilor legate de o așa-zisă relație dintre el și Nadia Comăneci

De fapt venise să-mi ceară bani de tren să meargă la Onești… (…)Am tratat-o cu înghețată, am hrănit-o… Granzii Comitetului Central erau pe urmele ei și m-au sunat să mă întrebe dacă Nadia e la mine. Am primit telefon imediat: „Tovarășe Benone, Nadia e cumva la dvs?. A, ne-am liniștit”, au spus. A venit poliția și Nadia a fost lămurită să plece în SUA, unde a fost primită cu onoruri. Am convins-o să plece… De atunci s-au iscat acele zvonuri că aș fi avut ceva cu Nadia”, a explicat Benone Sinulescu.

Benone sinulescu rupe tăcerea. Ce spune despre presupusa relație cu Nadia Comăneci
Cu ani în urmă au apărut zvonurile legate de relația dintre celebrul interpret de muzică populară Benone Sinulescu și Nadia Comâneci, lucru care a rămas neclarificat până astăzi

Benone a cunoscut-o pe Nadia la Onești, moment în care era împreună cu Irina Loghin, cei doi aflându-se acolo pentru susținerea unui concert. Artistul își amintește că a cântat la nunta unei verișoare și i-a cunoscut și majoritatea membrilor familiei. „Am fost și în vizită la Nadia acasă. Și ea și ai ei s-au bucurat foarte mult. Și noi la fel! Avea o cameră plină de păpuși și de trofee.

Dar am uitat să vă spun că inițial eu și Irina uitasem de concertul de la Onești. Am ajuns abia când publicul pleca… Era tristețe mare că nu am cântat! Pe atunci eram în mare vogă și am promis că mergem să le cântăm gratis, ca să reparăm greșeala A doua zi după concert am cunoscut-o pe Nadia”, am mai spus Benone.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×