Benone Sinulescu, adevărul despre relația cu Irina Loghin: „Am trăit o poveste de dragoste”

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/10/2018, 00:00
Benone Sinulescu, adevărul despre relația cu Irina Loghin: „Am trăit o poveste de dragoste” GALERIE FOTO
Benone Sinulescu, viață, relația cu Irina Loghin și carieră

Solistul de muzică populară Benone Sinulescu a făcut în repetate rânduri, de-a lungul anilor, dezvăluiri uimitoare despre viața și relațiile acestuia. Cântărețul are 81 de ani și a declarat multe lucruri adunate din experențele vaste pe care le-a avut cu ajutorul carierei sale.

Acesta a vorbit despre controversatele zvonuri ale relației cu Irina Loghin și alte cântărețe din branșa muzicii tradiționale, despre testament și avere, dar și despre vorbele din exterior despre el.

Benone Sinulescu, relația cu Irina Loghin, viață și carieră

Iubitul cântăreț Benone Sinulescu a discutat subiectul mult dorit al relației sale cu solista Irina Loghin în cadrul emisiunii Acces Direct. „Prima dragostea am întâlnit-o la 17, 18 ani, o chema Maria. Din primii bani i-am cumpărat o pălărie lui Gheorghe Zamfir, apoi a pierdut-o şi i-am cumpărat alta. Am cântat cu Maria Tănase şi am avut mari emoţii, pe Irina Loghin am întâlnit-o când eram deja vedetă. Ea şi cu Maria Ciobanu au dat concurs, eu nu am dat.

Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap. Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste, a mărturisit acesta la Antena 1.

Viața lui Benone Sinulescu

Multe legende se vehiculau pe vremea lui Nicolae Ceaușescu despre Benone, majoritatea de rău. Unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică tradițională încă de la acea vreme a povestit vorbele de pe buzele tuturor, lucruri greu de imaginat. ”Oamenii au o imaginație bolnavă. Nici azi nu știu cine a scornit toate acestea… S-a spus despre mine că mi-am omorât soția cu toporul, că am doar un plămân sau că am făcut pușcărie. Veneau la mine la spectacole și ziceau «cămașa aceasta o am de la tine, de când am făcut pușcărie. Tu dormeai în patul de jos, iar eu în cel de deasupra». Spuneau asta de față cu mulți oameni. Poate unii chiar au crezut! Alții afirmau că mă cunosc din armată, ori eu nici nu am făcut armata!”, a povestit Benone Sinulescu pentru Click!

Pe mâinile cui își va lăsa averea Benone Sinulescu

Interpretul de muzică populară și-a făcut testamentul încă din anul 2014. Se pare că acesta a ales să-și lase câștigurile de pe parcursul întregii vieți soției, mai apoi nepoților, după ce ea nu va mai fi. „Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a declarat Benone Sinulescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×