Bella Santiago, moment impresionant la Te cunosc de undeva. A imitat-o pe Mihaela Runceanu. Video

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/10/2019, 15:58
Bella Santiago, moment impresionant la Te cunosc de undeva.  A imitat-o pe Mihaela Runceanu. Video
Bella Santiago, moment emoționant pe scena Te cunosc de undeva. Sursa foto: a1.ro

Ediția de sâmbătă, 12 octombrie a show-ului Te cunosc de undeva i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură în fața micilor ecrane, datorită unor noi transformări inedite. Vedeta serii a fost, însă artista de origine filipineză, Bella Santiago, care a reușit să intre în pielea uneia dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete din istoria muzicii ușoare românești.

Bella Santiago s-a transformat în Mihaela Runceanu

Mai concret, câștigătoarea ultimului sezon al concursului X Factor a imitat-o aproape perfect pe Mihaela Runcea, interpretând piesa „Iartă”, iar prestația sa i-a lăsat muți de uimire pe cei patru membri ai juriului. La finalul cântecului, Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea și Cristi Iacob nu și-au mai putut stăpâni emoțiile, lăudând-o pe Bella pentru modul în care a pus în scenă acest moment special și amintindu-și de tragedia care  a șocat întreaga opinie publică din țara noastră.

Se întâmpla pe 1 noiembrie 1989, când Mihaela Runceanu a fost ucisă cu bestialitate, chiar în propria casă. Cu doar câteva zile în urmă, îndrăgita artistă participase la spectacolul-maraton de mare succes „Start Melodii’89”,desfășurat la Sala Radio din Capitală, unde fusese bisată de trei ori.

Bella Santiago a învățat singură limba română

Câștigătoarea concursului X Factor 2018, Bella Santiago a reușit să cucerească publicul din România, datorită vocii, dezinvolturii de care dă dovadă de fiecare dată când se află pe scenă, dar și a faptului că stăpânește surpinzător de bine limba noastră. Chestionată pe marginea acestui subiect, artista de origine filipineză a dezvăluit că a reușit să învețe  cum să se exprime în dulcele grai românesc cu ajutorul soțului, dar și a colegilor din trupa Jukebox.

Am învățat singură să vorbesc  I-am rugat pe colegii din trupă să vorbească cu mine în română, iar acolo unde nu înțelegeam, îmi explicau în engleză. Cu soțul meu vorbesc în casă numai în română. Nu mă descurc perfect, dar vorbesc din ce în ce mai bine”, a povestit Bella.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×