Bebeluș găsit mort la sediul unei firme din Topoloveni. Anchetatorii au deja o suspectă

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 18:19
Bebeluș găsit mort la sediul unei firme din Topoloveni. Anchetatorii au deja o suspectă
Bebeluș găsit mort la sediul unei companii din Topoloveni. Sursa foto: ziare.com

Descoperire șocantă făcută la sediul unei firme din Topoloveni, județul Argeș. Un bebeluș a fost găsit mort, iar anchetatorii au deja o primă suspectă. S-ar putea să fie vorba  chiar despre una dintre angajatele companiei respective.

Bebeluș găsit mort la Topoloveni, născut de angajata firmei unde a fost lăsat cadavrul

Conform informațiilor furnizate de anchetatori, angajata ar fi născut la serviciu. Femeia a vrut să scape de bebeluș deoarece mai are trei copii acasă, iar acum va fi cercetată pentru pruncucidere. Mămica în vârstă de 35 de ani a născut în noaptea de vineri spre sâmbătă la locul de muncă, la termen. Nedorind să nască în spital, pentru că ar fi trezit și mai multe suspiciuni dacă își abandona copilul sau îl arunca, având în vedere că aceștia sunt înregistrați la naștere, a ales să îl aducă pe lume unde nu bănuia nimeni.

Surse apropiate femeii au declarat pentru agenția de știri Mediafax că femeia și-a ascuns sarcina în tot acest timp. Surse din anchetă susțin că mama de 35 de ani care mai are trei copii nu l-a dorit pe al patrulea.

Femeia riscă ani grei de pușcărie

Este curios de ce femeia a vrut să abandoneze bebelușul la sediul firmei unde a născut și nu l-a aruncat în altă parte, dacă tot a vrut să scape de el. Toate aceste elemente vor fi deslușite de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Topoloveni. Femeia riscă ani grei de închisoare, căci a fost pusă sub acuzația de ucidere a minorului. Familia este șocată și nu înțelege gestul pe care femeia care are o familie frumoasă l-a făcut. Mama nu a avut niciun complice.

Un caz asemănător a fost descoperit la Oradea, unde doctorița Nadia Filip și-a îngropat bebelușul după ce timp de 9 luni a păstrat sarcina în secret. Descoperirea a fost făcută la patru ani după ce aceasta și-a îngropat copilul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×