O femeie de 63 a fost găsită moartă într-o fântână, la Bistrița-Năsăud. Procurorii bănuiesc că s-ar fi sinucis

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
04/11/2019, 08:49
O femeie de 63 a fost găsită moartă într-o fântână, la Bistrița-Năsăud. Procurorii bănuiesc că s-ar fi sinucis
O femeie a fost găsită moartă într-o fântână dintr-o localitate din Bistrița. Sursa foto: știrileprotv.ro

O femeie în vârstă de 63 de ani a fost găsită fără suflare într-o fântână dintr-o localitate din Bistrița-Năsăud. Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit într-o fântână din apropierea casei acesteia, iar principala ipoteză este aceea că s-a sinucis, căci lângă puț, polițiștii au găsit pantofii acesteia.

O femeie a fost găsită moartă într-o fântână din Prundu Bârgăului

Așadar, înainte să se fi aruncat în puț, femeia și-a dat jos încălțările. Descoperirea de groază a fost făcută în comuna Prundu Bârgăului, iar persoana care a alertat autoritățile a fost unul din vecinii pensionarei. Femeia ar fi trecut prin momente destul de grele în ultima vreme. Vecinii cred în varianta sinuciderii căci cunosc problemele pe care aceasta la avea în ultima vreme. În urmă cu câteva săptămâni, soțul acesteia murise, iar cu unul dintre copii nu vorbește prea mult.

„Am fost la magazin şi când m-am întors am văzut papucii lângă fântâna şi fântâna deschisă larg”, a declarat vecinul femeii, scrie știrileprotv.ro. Trupul neînsuflețit al femeii a fost scos de pompieri. Conform sursei amintite, se pare că băiatul bătrânei avea interdicție să se mai apropie de locuință, căci se certase foarte tare ultima oară, iar interdicția a pus chiar-o polițiștii.

ISU Bistrița: „Intervenția a fost dificilă, fântâna era abruptă și îngustă”

„Intervenţia a fost destul de dificilă, fiind nevoie de un coleg care a intrat la aproximativ 25 de metri în puț, după victimă, victima a fost extrasă cu mijloacele din dotare, scripete alte utilaje. Era apă aproape 2 metri, fântâna era abruptă şi foarte îngust”, a declarat Vasile Albu de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița. S-a deschis o anchetă în acest dosar, iar principala ipoteză este cea a sinuciderii. Evident că ancheta nu se va limita doar la această variantă de cercetare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×