Bebe Cotimanis a fost dat afară de la teatrul din Piteşti. „Mă scoate la pensie, considerând că n-are nevoie teatrul de Cotimanis”

Daniel Scripcaru  
înStiri mondene
13/03/2020, 16:55
Bebe Cotimanis a fost dat afară de la teatrul din Piteşti. „Mă scoate la pensie, considerând că n-are nevoie teatrul de Cotimanis”
Bebe Cotimanis a fost dat afară de la teatrul din Piteşti. Sursa foto: Facebook

Actorul Bebe Cotimanis a fost dat afară de către managerul teatrului din Piteşti, „Alexandru Davida”, Nicolae Poghirc ar fi recurs la acest gest după ce ar fi simţit că actorul ar vrea să îi ia locul.

Bebe Cotimanis, pus pe liber de managerul teatrului Din Piteşti

Bebe Cotimanis a fost data afară de la teatrul din Piteşti. Managerul teatrului „Alexandru Davila” ar fi recurs la acest gest pentru că actorul ar fi vurt să îi ia locul de la conducerea instituţiei. Pe de altă parte, Bebe Cotimanis îl acuză pe director că vrea să îl scoată forţat la pensie. Bebe Cotimanis este angajat al teatrului din Piteşti din anul 2017.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Scandalul dintre cei doi a izbucnit luna trecută, când Bebe Cotimanis a împlinit 65 de ani, moment în care i-a fost încetat contractul. Momentul de atunci a coincis şi cu încheierea unui nou contract de muncă al managerului Nicolae Poghirc. Actorul spune că managerul i-a suspendat un spetacol şi că vrea să-l pensioneze cu forţa.

Bebe Cotimanis se simte scos la pensie cu forţa

Dânsul mi-a dat o notă prin care mă scoate la pensie, considerând că n-are nevoie teatrul de Cotimanis. Are nevoie de Poghirc, probabil, mai mult.

Trebuie să mă duc să semnez încetarea contractului. N-am de gând să mă duc, până una-alta. Oricum, e un audit pe teatru acum, sper să iasă bine dl. şef-general.

Mi-a suspendat spectacolul la Teatrul Naţional. Am avut „Old Love-ul” luat prin impresar de la teatrul nostru şi 400 de persoane au fost trimise acasă de la TNB, sala era arhiplină.

Domnul manager a mărit de la 5-7 milioane de lei vechi, cât lua teatrul pe fiecare spectacol, la 120 de milioane de lei vechi ca să nu poată fi jucat spectacolul, după ce s-a vândut” a declarat Constantin Cotimanis.

De cealaltă parte, managerul tetrului spune că Bebe Cotimanis nu a fost ceea ce spera el să fie pentru tetarul din Piteşti.

Eu sunt cel care l-a adus pe Cotimanis la Piteşti şi l-am adus pentru că are notorietate. S-a dovedit şi aici, deşi n-am avut săli arhipline de fiecare dată, cu toată notorietatea pe care o are, n-am reuşit să umplem sălile.

În ultima vreme n-a mai vrut să vină la castinguri, audiţii, la întâlniri cu regizorii, a refuzat să mai intre în spectacole noi, deşi noi l-am invitat. De altfel, cred că în ianuarie a avut o absenţă nemotivată tocmai pe acest subiect, că nu s-a prezentat la o întâlnire cu regizorii, programată şi afişată la avizier. Asta a fost ultima!”, a replicat Nicolae Poghirc.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×