Beatrice Olaru, ultima câştigătoare de la Exatlon, se căsătoreşte! Cine îi este alesul

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/05/2019, 18:15
Beatrice Olaru, ultima câştigătoare de la Exatlon, se căsătoreşte! Cine îi este alesul GALERIE FOTO
Beatrice Olaru se casatoreste

Beatrice Olaru, câștigătoarea sezonului 2 al celebrului concurs Exatlon, difuzat de Kanal D, se căsătorește! Frumoasa fostă ”războinică” are o relație de mai multă vreme cu Alexandru Stănescu, un tânăr cu care se potrivește de minune, după cum spun apropiații lor.

Beatrice Olaru se căsătorește pe data de 18 mai

Fericitul eveniment care va avea loc pe data de 18 mai a fost făcut public de apropiați ai frumoasei foste concurente Exatlon, care au declarat pentru wowbiz.ro chiar și unde va avea loc cununia religioasă! Se pare că Beatrice Olaru a fost cerută de soție anul trecut, după o vcanță romantică alături de iubitul său.

Aceasta s-a întors din călătoria respectivă foarte bucuroasă și cu un inel pe deget. ”Vara trecută, ea şi Alex au fost la Londra, într-o vacanţă! Credem că acolo a fost cerută de soţie, căci, în momentul în care s-a întors în ţară, era foarte bucuroasă”, au povestit prietenii femeii, care au mai specificat și faptul că ea poartă cu mândrie un inel de logodnă din aur alb cu diamant, dăruit de iubitul său într-un cadru special.

Beatrice Olaru se casatoreste
Beatrice Olaru se casatoreste, dupa ce a castigat marele premiu Exatlon

Beatrice Olaru a încasat 100 de mii de euro de la Exatlon

Beatrice se mărită pe data de 18 mai, iar evenimentul se anunța a fi unul deosebit! „Ceremonia se va ține într-un cadru de vis, în aer liber, pe pontonul din Cernica. Masa și dansul vor fi organizate în același loc, în salonul de lux, astfel că încă de pe acum se fac pregătiri intense”, au povestit apropiații „războinicei”, care mai susțin și faptul că la nuntă vor fi invitați colegii de la Exatlon, dar și alte personalități din showbiz.

Beatrice Olaru va face o nuntă ca în vis pentru că își permite. Frumoasa ”războinică” a plecat acasă de la Exatlon cu marele premiu de 100 de mii de euro! Se pare că o bună parte din premiu va fi investit în evenimentul unic în viața sa, care va avea loc pe 18 mai.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×