Bătălia decolteurilor! După Loredana Groza, Amalia Năstase își surprinde fanii cu o ținută care lasă la vedere aproape tot – Video și foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/12/2019, 15:07
Bătălia decolteurilor! După Loredana Groza, Amalia Năstase își surprinde fanii cu o ținută care lasă la vedere aproape tot – Video și foto GALERIE FOTO
Amalia Năstase, decolteu generos. Sursa foto: captură Youtube

S-a dat startul bătăliei decolteurilor în showbiz-ul românesc. După ce Loredana Groza a încins spiritele în mediul virtual cu aparițiile sale tot mai provocatoare, i-a urmat exemplul și Amalia Năstase, fosta nevastă a tenismenului Ilie Năstase. (Pentru a vedea imaginile cu decolteul Amaliei, accesează galeria foto a articolului sau vezi clipul de mai jos)

Amalia Năstase, cu sânii la vedere

Amalia îi ține la curent pe fani cu tot ceea ce face prin intermediul rețelelor de socializare, în special pe Youtube, acolo unde postează vloguri.

Fosta nevastă a lui Ilie Năstase a prins gustul online-ului și, așa cum multe vedete arată aproape tot, a venit și rândul ei.

De când a slăbit, a devenit extrem de populară cu canalul ei de Youtube

Într-o postare în care vorbește despre sărbătorile de iarnă, bruneta poartă o rochie roșie care lasă la vedere sânii voluptuoși. Suflarea masculină nu și-a putut lua ochii de la decolteul femeii, iar ea l-a expus cu multă mândrie.

De altfel, Amalia are cu ce se mândri! Vedeta a slăbit zeci de kilograme în ultimele luni reușind să revină la formele sale inițiale, la kilogramele pe care le avea odată…

Amalia le oferă acum sfaturi femeilor, dar și bărbaților, despre ce trebuie să mănânce, cum trebuie să își gestioneze traiul de zi cu zi ca să slăbească sau să se mențină în formă.

Oamenii îi mulțumesc acesteia pentru sfaturile pe care le oferă.

„Și eu am probleme , greutatea nu reușesc de loc să dau jos am și o spasmofilie , o operație de hernie de disc  Asta este am nevoie de ajutorul , unui specialist. Din păcate nu-mi pot permite. Dar te felicit pe tine, DOAMNE ajută”, a scris o femeie la clipul postat pe 27 decembrie de Amalia.

„Dumnezeu să te binecuvânteze cu sănătate și fericire” sau „Crăciun fericit, Amalia!” sunt alte câteva mesaje din cele pe care vedeta le-a primit pe Youtube.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×