Bătaie între eleve, într-un liceu din Neamț. Ce a urmat!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/09/2018, 11:02
Bătaie între eleve, într-un liceu din Neamț. Ce a urmat!
Doua eleve din neamt s-au batut crunt, chiar in sala de clasa

Imagini șocante au apărut pe Internet cu două eleve din județul Neamț care se bat cu palmele și își împart chiar și pumni, în sala de clasă! Imaginile s-au viralizat pe rețelele de socializare, chiar dacă vă pot afecta emoțional!

Colegii celor două fete nu au stat cu mâna în sân, ci și-au luat telefoanele și au început să le filmeze, în loc să le despartă pe cele două eleve puse pe scandal. Ba, mai mult, aceștia le-au și încurajat să continue bătaia, după cum se aude pe înregistrarea respectivă.

Bătaia dintre cele două eleve din Neamț s-a viralizat pe Internet

Incidentul s-a întâmplat la Colegiul Tehnic ”Ion Creangă” din Târgu Neamţ. În imaginile filmate de un coleg de clasă se vede cum cele două eleve se ceartă.

Una dintre ele stă în bancă, iar cealaltă este în picioare. La un moment dat, cea de-a doua se întoarce şi o loveşte cu pumnii în faţă pe colega sa aflată în bancă. Abia după ce îşi impart palme şi pumni alţi colegi intervin. Incidentul s-ar fi întâmplat în pauza dintre ore.

Citește și Profesoară snopită în bătaie, chiar în fața elevilor! Motivul i-a lăsat cu gura căscată pe polițiști!

Citește și SCANDALOS! Profesoara de 34 de ani, acuzată că a făcut sex cu elevul ei! „Mă simţeam singură!” Cum arată femeia! FOTO

bataia dintre cele doua s-a viralizat pe Internet
Cele doua eleve ar putea fi mutate in clase separate

Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ s-a autosesizat după ce au apărut aceste imagini pe internet şi s-a întrunit comisia de disciplină. Profesorii au stat de vorbă cu elevii din clasă, iar joi se va da şi un raport complet al agresiunii care a avut loc între cele două eleve din Neamț. În funcţie de ce vor decide profesorii, elevele ar putea avea nota scăzută la purtare sau ar putea fi mutate disciplinar în alte clase, unde să stea la distanță una față de cealaltă.

O altă scenă șocantă s-a petrecut, acum 3 zile, într-un alt liceu din Vaslui. O elevă a fost călcată în picioare la propriu, iar imaginile sunt extrem de violente.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×