Bătaie ca în Fâșia Gaza, la București! Evreii și arabii s-au bătut la piscina hotelului Radisson Blu

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/08/2018, 10:21
Bătaie ca în Fâșia Gaza, la București! Evreii și arabii s-au bătut la piscina hotelului Radisson Blu
Bataie intre israelieni la piscina Radisson Blu

Tensiunile din Fâșia Gaza dintre evrei și arabi au ajuns până la București, unde mai mulți cetățeni israelieni s-au luat la bătaie, în timpul unui concert susținut la piscina horelului Radisson Blu. Trei bărbați au ajuns la secția de poliție!

Imaginile șocante cu întreaga încăierare, în care se aruncă cu scaune, sticle și pahare au devenit virale pe rețelele de socializare. Potrivit unor martori, un grup de evrei şi un grup de arabi, toţi cetăţeni israelieni, s-au încăierat în apropiere de piscina hotelului Radisson Blu, după un concert al cântăreţilor israelieni Lior Narkis şi Dudu Aharon, informează site-ul Ynet.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Scandal în troleibuz. Două femei s-au luat la bătaie 

Citește și Profesoară snopită în bătaie, chiar în fața elevilor! Motivul i-a lăsat cu gura căscată pe polițiști!

Bataia de la Radisson Blu dintre israelieni s-a terminat la politie

O înregistrare video a altercaţiei dintre cetățenii israelieni de la Radisson Blu şi difuzată prin media de socializare arată persoane care aruncă cu scaune şi se îmbrâncesc. Nici femeile nu au stat cu mâinile-n sân. Din imaginile ajunse pe Internet, se vede cum o femeie mai slăbuță aruncă în piscină o femeie puțin mai robustă.

În imagini, se observă un grup de agenţi de securitate ai hotelului împingându-i pe beligeranţi în afară incintei piscinei. Anchetatorii poliţiei române au primit imagini de la camerele de supraveghere ale hotelului şi ale unui cazinou din apropiere, interogând trei persoane implicate în bătaie.

Deşi motivul încăierării nu a fost dezvăluit oficial, unii martori au declarat că altercaţia s-a declanşat după ce o sticlă cu apă a fost vărsată pe o fată în incinta piscinei. Niciunul dintre cei implicaţi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei persoane au fost duse la secţie pentru a răspunde la întrebări şi apoi au plecat înapoi la hotel, au declarat pentru AGERPRES reprezentanţi ai Ambasadei Israelului la Bucureşti.

Închide ×