Bărbatul din Dolj care a ars de vie o femeie de 83 de ani nu regretă fapta pentru că e convins că era o „vrăjitoare”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 17:47
Bărbatul din Dolj care a ars de vie o femeie de 83 de ani nu regretă fapta pentru că e convins că era o „vrăjitoare”
Bărbatul care a ars de vie o femeie într-o comună din Dolj spune că a salvat omenirea. Sursa foto: libertatea.ro

Bărbatul din Dolj de 43 de ani care a ars de vie o femeie de 83 nu regretă fapta. Acesta a fost reținut între timp și le-a declarat autorităților că este convins că era o vrăjitoare și a vrut astfel să scape de ea, dându-i foc.

Bărbatul din Dolj care a incendiat o vecină nu regretă fapta

Cristinel Gae a fost arestat preventiv pentru 24 de ore după ce polițiștii, alertați de sătenii din Plenița, au descoperit în locuința mamei bărbatului două cadavre.

Pe bătrâna de 83 de ani au aflat-o carbonizată în curtea casei unde locuia individul, iar în locuință era mama lui moartă.

Cristinel: „Era normal s-o omor”

Acesta a spus „Mori, vrăjitoareo!” în momentul în care i-a dat foc. Nu se știe de la ce i s-a tras ura față de biata bătrână și de ce susține că era vrăjitoare.

Vecinii spun că au văzut părți din scenele cutremurătoare, dar nu au putut interveni pentru că totul s-a petrecut foarte repede.

Cristinel era foarte pornit și știa ce avea să facă de la bun început. Acesta a luat benzină dintr-o canistră și a aruncat pe femeie, iar apoi i-a dat foc hainelor cu bricheta.

„Atunci când a incendiat-o pe bătrână striga Mori, vrăjitoareo!. Am înţeles că o acuza pe vecină că din cauza vrăjilor ei, mama lui ar fi murit. Cele două femei erau prietene bune. Toată ziua se vizitau. E cumplit ce s-a întâmplat. Era un om liniştit, retras, locuia doar cu mama lui şi niciodată nu a creat probleme în comună. Deodată a înnebunit”, a declarat un vecin, scrie libertatea.ro.

„Era normal s-o omor. Era vrăjitoare. Am salvat viitorul omenirii. Pe mama n-am omorât-o. Cum s-o omor pe mama?”, le-a spus Gae polițiștilor, notează aceeași sursă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×