Bărbatul de 75 de ani din Craiova dat dispărut vineri a murit mușcat de animale. Corpul lui a fost găsit în zona Balta Craiovița

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 16:13
Bărbatul de 75 de ani din Craiova dat dispărut vineri a murit mușcat de animale. Corpul lui a fost găsit în zona Balta Craiovița
Bărbatul de 75 de ani dat dispărut vineri a fost găsit mort. Sursa foto: mediafax.ro

Bărbatul de 75 de ani care a fost dat dispărut de familie în Craiova a fost găsit, din nefericire, mort.

Bărbatul de 75 de ani care a fost căutat timp de 24 de ore, găsit mort

Omul dispăruse de vineri, 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun. Acesta a plecat la magazin pentru câteva cumpărături și nu a mai venit acasă.

Trupul bărbatului a fost găsit ieri după masă aproape de stația de tramvai din cartierul Craiovița din municipiul Craiova.

Ce precizează polițiștii din Craiova

„Bărbatul a fost găsit decedat de un cetăţean, în zona Balta Craioviţa. Se desfăşoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care acest eveniment s-a produs”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Dolj, Mihaela Gîrd pentru mediafax.ro.

Cei de la MEDIAFAX scriu că pensionarul avea pe corp urme de la mai multe mușcături de animale și nu este exclus în acest moment ca acesta să fi fost atacat de câinii străzii.

Polițiștii craioveni au fost alertați de soția lui, o femeie de 73 de ani.

Ionel Purcărescu, cel dispărut și găsit mort, a fost trimis chiar de soție la cumpărături. Acesta apare pe camerele de supraveghere dintr-un supermarket din cartierul în care locuia, însă nu apar și imagini cu traseul pe care l-a făcut spre casă, căci i s-a pierdut ulterior urma.

Acesta nu ar fi primul caz al unei persoane care este mușcată mortal de câinii maidanezi. Cel mai celebru caz semnalat a fost cel al lui Ionuț Anghel, băiețelul nesupravegheat de bunică decedat în anul 2013 după ce a ajuns pe un teren privat neîngrădit.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×