Bărbat strivit de o țeavă imensă. Și medicii au rămas șocați

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/01/2020, 08:50
Bărbat strivit de o țeavă imensă. Și medicii au rămas șocați
Bărbat strivit de o țeavă imensă, în județul Hunedoara. Sursa foto: antena3.ro

Accident înfiorător într-o comună din județul Hunedoara, unde autoritățile schimbă țeava de gaz! Un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a pierdut viața după un accident cumplit în urma căruia țeava imensă de gaz a căzut peste el și l-a strivit.

Bărbat strivit de o țeavă imensă, în județul Hunedoara

Chiar și medicii de pe ambulanța sosită la fața locului au rămas șocați atunci când l-au văzut pe bărbatul strivit de țeava de mari dimensiuni. Aceștia nu l-au mai putut ajuta cu nimic pe bărbat, ci doar au constatat decesul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Cadavrul bărbatului a fost ridicat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor morţii.

”Dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă”

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Carla Strujan, citată de Agerpres.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara s-a deplasat pe șantierul din comuna Totești, la locul accidentului de muncă, constatând că victima era decedată din cauza politraumatismelor severe suferite.

„Echipajul SAJ de la Haţeg, ajuns la faţa locului, a găsit un bărbat decedat, cu politraumatism sever, multiple leziuni la nivelul capului şi membrelor inferioare, prins sub o ţeavă de mari dimensiuni”, a arătat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

În cauză a fost anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara pentru a efectua cercetările stabilite de lege. Oamenii legii urmează să vadă exact în ce condiții și-a pierdut viața bărbatul în vârstă de 60 de ani. Se pare că țeava era manevrată de un utilaj, chiar înainte să ajungă peste bărbat.

Închide ×