Bănel Nicoliță, probleme cu recuperatorii! Fostul jucător al Stelei este acuzat că a țepuit o firmă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/12/2019, 10:53
Bănel Nicoliță, probleme cu recuperatorii! Fostul jucător al Stelei este acuzat că a țepuit o firmă GALERIE FOTO
Bănel Nicoliță, pe vremea când îmbrăca echipamentul Stelei. Sursa foto - hepta.ro

Bănel Nicoliță are probleme serioase cu recuperatorii! Acesta este acuzat că ar fi țepuit o companie de telefonie mobilă cu aparate de ultimă generație. Paguba esta una destul de mare și se ridică la o valoare de aproape 7.000 de euro.

Bănel Nicoliță, probleme cu recuperatorii!

Un apropiat al fostului fotbalist a spus că acesta ar fi semnat, la sfârșitul anului 2018, un contract, pe firma sa, cu o companie de telefonie mobilă. Spynews.ro a aflat că Bănel s-ar fi înțeles să facă un contract pentru nu mai puțin de 17 numere de telefon.

Pentru toate acestea, Nicoliță urma să achite o factură lunară în valoare totală de 300 de euro, fără TVA. În schimb, acesta a primit mai multe telefoane mobile, în valoare de aproape 7.000 de euro.

Fostul jucător al Stelei este acuzat că a țepuit o firmă

Toate bune și frumoase doar că, scrie sursa citată, după trei luni de la semnarea contractului, reprezentanții companiei au constatat că Bănel Nicoliță nu a virat până acum absolut niciun ban în conturi.

Contactat telefonic, acesta ar fi spus că nu are bani, dar că va achita o parte din datorie. În realitate, acesta nu a mai virat niciodată vreo sumă de bani, motiv pentru care numerele au fost închise pentru neplată.

Mai mult de atât, fostul jucător al roș albaștrilor ar fi fost dat în judecată pentru recuperarea prejudiciului. Vă readucem aminte că Bănel Nicoliță este al doilea stelist ca număr de meciuri (64) în competițiile europene, după Marius Lăcătuș.

Bănel Nicoliță a jucat pentru Steaua București în grupele UEFA Champions League, de trei ori consecutiv, contabilizând 15 meciuri în această competiție. A intrat în istorie pentru autogolul pe care l-a marcat pe Santiago Bernabeu, într-un joc Real Madrid – Steaua.

Se întâmpla în minutul 70 al jocului. Bănel a înscris un gol în propria poartă de la circa 20 de metri, dorind să-i paseze mingea portarului Cornel Cernea și neobservând că cel din urmă ieșise dintre buturi.

Acesta a fost unicul gol al meciului, consemnând-o pe Real învingătoare cu 1–0. Autogolul a fost decisiv atât pentru Steaua cât și pentru Real. În urma acestui rezultat galacticii s-au calificat matematic în optimile Ligii Campionilor în detrimentul Stelei care a pierdut orice șansă teoretică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×