Banca Transilvania a informat unii clienţi că a amânat plăţile pentru cardurile de credit timp de două luni. CEC BANK suspendă plata ratelor la toate creditele UPDATE

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/03/2020, 20:42
Banca Transilvania a informat unii clienţi că a amânat plăţile pentru cardurile de credit timp de două luni. CEC BANK suspendă plata ratelor la toate creditele UPDATE
Banca Transilvaniei suspendă plata ratelor timp de două luni. Sursa foto: bancatransilvania.ro

Banca Transilvania şi-a informat unii dintre clienți că le-a suspendat plăţile pentru cardurile de credit, în contextul crizei coronavirusului.

UPDATE, ora 20.48: CEC Bank va anunța, la începutul săptămânii viitoare, suspendarea plății ratelor la toate creditele, timp de o lună, pentru toți clienții persoane fizice, scriu cei de la Profit.ro.


Banca Transilvania a suspendat plata ratelor pentru unii clienţi pe două luni

În contextul epidemiei coronavirus, Banca Transilvania a sărit în ajutorul clienţilor şi i-a informat că în luna martie şi aprilie nu vot rebui să plătească ratele. „Dorim să te scutim de drumuri la bancă şi extindem perioada de graţie la cardul tău Star Forte, până în luna mai.

Astfel, nu mai ai obligaţie de plată în lunile martie şi aprilie. Prima obligaţie de plată o vei avea între 1-25 mai, aşa cum vei regăsi informaţiile în extrasul de cont”, potrivit unui mesaj trimis de Banca Trasilvania unui client.

Vodafone a sărit în sprijinul clienţilor, în contextul epidemiei de coronavirus

Cardul de credit permite clienţilor să cumpere bunuri până la o anumită valoare, urmând ca aceştia să plătească rate lubnare egale fără dobândă.

Ministrul Finanţelor Publice a informat vineri seara că pregăteşte pachete de măsuri destinate micşorării efectelor epidemiei de coronavirus asupra economiei.

Am discutat astăzi cu reprezentaţi ai sectorului bancar. Pregătesc pachete de măsuri, pentru persoane fizice şi companii, care să atenueze efectul economic al epidemiei COVID-19. Este o chestiune de câteva zile până apar aceste măsuri”, a scris Florin Cîţu pe pagina personală de Facebook.

O altă companie care a sărit în ajutorul clienţilor săi este Vodafone. Compania de telefonie nu va taxa convorbirile românilor din straăinîtate către România.

Apelurile din Italia, Franţa, Spania, Germania şi Uk către România sunt gratuite în perioada 14 – 20 martie. Ai grijă de tine şi de cei dragi”, se arată în mesajul trimis de Vodafone clienţilor săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×