Băiatul lui Gabriel Oprea, lipici la bani! A primit „donație” o vilă în Cotroceni, conduce o super mașină și are un ceas de zeci de mii de euro

Catalin Nae    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 13:11
Băiatul lui Gabriel Oprea, lipici la bani! A primit „donație” o vilă în Cotroceni, conduce o super mașină și are un ceas de zeci de mii de euro GALERIE FOTO
Gabriel Marin Oprea a primit donație o casă din partea părinţilor. Sursa foto - facebook

Băiatul lui Gabriel Oprea, angajat temporar pentru două luni în Ministerul Agriculturii, are un istoric lung de… lipici la bani! Conform unei postări a jurnalistei Emilia Șercan, Gabriel Marin Oprea, în vârstă de 23 de ani, de altfel, un obișnuit al lumii mondene, a primit „o donație” din partea părinților săi aproape fără rival. Odrasla familiei a primit cadou o vilă în cartierul Cotroceni.

Băiatul lui Gabriel Oprea, lipici la bani!

Casa, una după care se spune că „se întoarce soarele” are o valoare de câteva sute de mii de euro. Donația a avut loc chiar înainte ca procurorii DNA să instituie sechestrele asigurătorii în vederea recuperării pagubelor din dosarul morţii poliţistului Bogdan  Gigină. Casa a intrat în istorie după ce presa a scris că în seara alegerilor prezidenţiale din anul 2009, aici s-au strâns şefii SRI, George Maior şi Florian Coldea, fostul procuror-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, sociologul tehnocrat Vasile Dîncu, ex-primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, şi fostul senator Anghel Iordănescu.

Nu este singurul cadou ieșit din comun pe care Gabriel Marin Oprea l-a primit de-a lungul timpului de la părinții lui. Astfel, odrasla familiei a ieșit mai mereu din tipare pe vremea când tatăl lui conducea ministerul de interne, prin achizițiile care lăsau lumea bună a Bucureștiului cu gura căscată. Gabriel Oprea jr. a primit de la tatăl său la împlinirea vârstei de 19 ani un autoturism Audi S7 Matrix.

A primit „donație” o vilă în Cotroceni, conduce o super mașină și are un ceas de zeci de mii de euro

Bolidul, în valoare de 100.000 de euro, a devenit vedetă pe internet, după ce tânărul posta adeseori fotografii pe contul său de Instagram în timp ce se afla la volan. Vă readucem aminte că, în 2015, proaspăt student, Oprea jr. a intrat și în politică. Acesta a fost instalat de tatăl său direct la șefia organizației de tineret din Sectorul 1 al UNPR.

Nu se termină aici pentru că în urmă cu doar un an de zile, Gabriel Marin Oprea a fost surprins de ziariști într-un club din Mamaia, acolo unde a venit cu un Mercedes de lux și purtând un ceas estimat la 30.000 de dolari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×