Azi, marea finală Chefi la cuţite, sezonul 7. Câştigătorul ia 30.000 de euro

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/12/2019, 11:10
Azi, marea finală Chefi la cuţite, sezonul 7. Câştigătorul ia 30.000 de euro
Marea finală Chefi la cuțite va avea loc în această seară. Sursa foto: Captură Youtube Antena 1

Marea Finală Chefi la cuțite, sezonul 7, va avea loc astăzi, de la ora 20:00, la Antena 1. După 4 luni în care s-au luptat pentru a aduce în fața juraților cele mai gustoase preparate, semifinaliștii se vor bate acum pentru marele premiu de 30.000 de euro, care va fi câștigat doar de o singură persoană.

Marea finală Chefi la cuțite, astăzi de la ora 20:00, la Antena 1

În semifinala care a avut loc aseară, șervețelele au reprezentat ingredientul principal pentru cei 9 semifinaliști, capacitatea și tenacitatea lor fiind puse din nou la încercare într-una dintre cele trei probe de foc dinaintea marii finale.

Cei 9 bucătari care se bat pentru marele premiu sunt Alex Comerzan, Alex Sasu, Mino, Andrei Flueraru, Alex Popa, Răzvan Babană, Bobby Săvoiu, Rahela Pîslaru și Daniel Andrieș. Aseară, aceștia au trecut prin prima etapă a semifinalei.

Câți bucătari are fiecare jurat

În seara aceasta, în prima parte a celei de-a 29-a ediții din acest sezon vor trece prin cea de-a doua etapă a semifinalei, iar apoi prin marea finală, cea mult așteptată de publicul telespectator.

Punctajul pe care semifinaliștii l-au obținut în urma probelor de la foc, de la jurații speciali invitați de producătorii de la Antena 1, va fi cunoscut abia la finalul probelor de foc, în seara aceasta când vom ști, evident, și numele câștigătorului marelui premiu de 30.000 de euro, adică 141.000 de lei.

„Am avut un sezon bun, am patru oameni în semifinală, iar de aici e doar soarta lor”,  a declarat Sorin Bontea înainte de marea finală Chefi la cuțite, sezonul 7, scrie a1.ro.

„Ne apropiem cu pași repezi de finală și e emoția asta că poate ai, sau nu ai, un bucătar acolo și apare o frustrare în plus că noi, chefii, nu mai avem niciun control”, a spus și Florin Dumitrescu.

Până acum, Sorin Bontea a câștigat cele mai multe trofee Chefi la cuțite. În finala care va avea loc în această seară va intra cu patru semifinaliști, în timp ce Cătălin Scărlătescu, cu trei.

Florin Dumitrescu va intra pe ultima rundă pentru câștigarea marelui premiu cu doi bucătari.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×