Avionul Ryanair de Londra a aterizat de urgență pe Aeroportul din Otopeni. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 14:28
Avionul Ryanair de Londra a aterizat de urgență pe Aeroportul din Otopeni. Video
Un avion al companiei Ryanair a aterizat de urgență pe Aeroportul din Otopeni *foto: hepta.ro

Emoții pentru pasagerii unui avion low cost care mergea pe tura București – Londra. Un avion Ryanair a decolat la 10:56 spre Londra, deși decolarea inițială a fost programată inițial la 6:40.

După decolare, pilotul a anunțat că va reveni pe aeroport și a aterizat la 12:11 pe Otopeni, după ce a survolat spațiul aerian din apropierea Bucureștiului pentru a consuma combustibil. În aeronavă se aflau 169 de pasageri, arată Mediafax.

Un zbor al companiei Ryanair s-a întors pe Otopeni

Zborul Ryanair FR1006 București – Londra Stansted din această dimineață s-a întors la București la scurt timp după decolare din cauza faptului că în cabină a apărut fum. Din înregistrarea video prezentată de Digi 24 se poate vedea panica ce i-a cuprins pe călători.

Boeingul 737-800NG înmatriculat EI-EVH a decolat de la Otopeni cu destinația Londra Stansted cu trei ore întârziere iar la aproximativ 5 minute după decolare piloții au decis să revină la Otopeni din cauza fumului care a apărut în cabină.

Înainte de a ateriza la Otopeni, piloții avionului au luat decizia de a rămâne în aer la o altitudine mai joasă timp de aproape o oră pentru a consuma din combustibil. La bordul avionului se aflau 169 de pasageri și patru membri ai echipajului însă din fericire niciunul dintre aceștia nu a fost rănit.

Un avion al companiei Ryanair a aterizat de urgență pe Aeroportul din Otopeni
Un avion al companiei Ryanair a aterizat de urgență pe Aeroportul din Otopeni *foto: boardingpass.ro

Avionul de Londra cu probleme tehnice a fost în mentenanță la Romaero

Potrivit celor de la boardingpass.ro, avionul Ryanair care a aterizat de urgență pe Otopeni s-a aflat în mentenanță la Romaero timp de o lună. În decursul zilei de luni, avionul a fost mutat de la Băneasa pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

Cu toate acestea, transferul avionului de pe un aeroport pe altul a fost făcut abia după ce avionul a efectuat câteva zboruri de test. Zborul FR1006 din această dimineață a fost însă primul zbor comercial efectuat de acest avion după ce a ieșit de la mentenanță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×