Avertismentul nutriţionistului privind curele de slăbire! Cum alegi cea mai bună dietă

Claudiu Ilie  Raluca Ogaru  
înStiri mondene
25/02/2019, 17:43
Avertismentul nutriţionistului privind curele de slăbire! Cum alegi cea mai bună dietăGALERIE FOTO
Cum sa iti alegi cura de slabire care ti se potriveste

Vara se apropie cu pași repezi, iar kilogramele depuse pe timpul iernii, sau în ultimele ierni, ar trebui să dispară, însă nu s-a inventat nicio aplicație pentru asta. Așadar, trebuie să intrăm la dietă. Să fie dieta Dukan, să fie dieta disociată, sau poate cea cu apă caldă?

Nutriţionistul Dan Macovei ne învaţă cum ar trebui să procedăm atunci când vrem să începem o dietă, dar și cum trebuie să alegem dieta potrivită pentru organismul nostru!

Trebuie să alegi cura de slăbire care ți se potrivește

Piaţa este invadată de mii de reţete dietetice. Internetul este plin de recomandări, despre unele produse se spune că sunt făcătoare de minuni, iar oamenii cad de cele mai multe ori în capcană. Ce pot să vă sfătuiesc eu este să încercaţi să aveţi voinţă. Dacă veţi depăşi pragul de „lene”, dacă veţi fi ambiţioşi şi consecvenţi, nu veţi da niciodată greş. Nu există cea mai bună cură de slăbire.

Fiecare organism reacţionează în felul lui aşa că noi trebuie să descoperim ce ne face bine, dar ne şi place. Doar atunci ne putem gândi la rezultate bune”, a declarat nutriţionistul Dan Macovei pentru adevărul.ro.

Nutriționistul este de părere că atunci când vrem să începem o dietă trebuie să apelăm la tot felul de trucuri care să ne motiveze. Putem să scriem o listă cu alimente nesănătoase, o multiplicăm şi o lipim pe frigider, în dreptul aragazului, o copie o băgăm în portofel sau în buzunarul de la geacă.

De câte ori vom da peste hârtie, vom şti că ne-am făcut o promisiune şi trebuie să o respectăm. „Ideal este să primiţi lista cu alimente sănătoase de la un specialist, iar apoi dumneavoastră să vă creaţi propriul meniu. Cea mai proastă variantă de cură de slăbire este aceea impusă. Trebuie să mâncaţi sănătos, dar nu trebuie să vă chinuiţi cu alimente care nu vă sunt pe plac pentru că veţi mânca o dată, de două ori, dar a treia oară veţi renunţa”, a mai spus nutriţionistul.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×