Avertisment prin RO-ALERT despre coronavirus! „Rămâneți în casă, pe cât posibil”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/03/2020, 18:17
Avertisment prin RO-ALERT despre coronavirus! „Rămâneți în casă, pe cât posibil” GALERIE FOTO
Mesajul primit de o parte a populației. Sursa foto - fanatik

Românii au primit un avertisment prin RO-ALERT despre coronavirus! Mai mult de atât, acesta a fost încadrat ca gravitate extremă și urgență imediată.

Avertisment prin RO-ALERT despre coronavirus!

„RESPECTAȚI recomandările pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus COVID-19. RĂMÂNEȚI în casă, pe cât posibil! EVITAȚI contactul direct sau apropiat cu alte persoane.

MENȚINEȚI distanța de minimum 2 m față de cilalți. NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane!

„Rămâneți în casă, pe cât posibil”

FERIȚI-VĂ de zonele aglomerate! SPĂLAȚI-VĂ pe mâini cât mai des posibil! NU VĂ ATINGEȚI cu mâinile fața, nasul, gura sau ochii.

ASIGURAȚI-VĂ că regulile sunt respectate și de vârstnici. Ei sunt cei mai expuși îmbolnăvirii. INFORMAȚI-VĂ”, se arară în sms-ul primit de români.

Tototată, secretarul de stat Raed Arafat a reacţionat și pe o rețea de socializare după ce oamenii au ieşit în număr mare la plimbare în parcuri sau la grătar, în împrejurimile Bucureştiului, în pofida recomandărilor făcute în contextul pandemiei de coronavirus.

Acesta a precizat că rămânerea acasă este extrem de importantă, iar virusul poate fi evitat numai prin izolare şi distanţare socială.

”Mai multe persoane au sunat să spună că sunt prea mulţi care au ieşit la plimbare şi la grătare fiind vremea frumoasă. În această perioadă rămânerea acasă şi evitarea activităţilor care pot să vă expună şi să expună familiile voastre este extrem de importantă.

Virusul nu se vede, nu se simte şi nu are gust ca să-l evitaţi.  Acesta se evită numai prin măsurile de izolare şi distanţare socială”, a scris secretarul de stat pe Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×