Averea lui Christel Ungar, văduva lui Cristian Țopescu. Femeia este membră în Consiliul de Administrație al TVR

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/01/2020, 14:09
Averea lui Christel Ungar, văduva lui Cristian Țopescu. Femeia este membră în Consiliul de Administrație al TVR
Averea lui Christel Ungar, văduva lui Cristian Țopescu, la vedere. Sursa foto: wowbiz.ro

Mulți români se întreabă care este averea lui Christel Ungar, văduva lui Cristian Țopescu, una din femeile care au condus-o pe ultimul drum pe jurnalista Cristina Țopescu. Cea care a fost mamă vitregă pentru Cristina Țopescu pentru o perioadă lucrează la TVR de mai mulți ani și nu o duce rău deloc.

Averea lui Christel Ungar, văduva lui Cristian Țopescu, la vedere în declarația de avere

Dacă despre Cristina se știe că nu a trăit într-o situație financiară tocmai roz, despre Christel veștile sunt ceva mai bune, în sensul că aceasta nu duce grija zilei de mâine așa cum o făcea de multe ori fosta prezentatoare a știrilor de la Prima TV.

Christel Ungar coordonează departamentul de limbă germană de la Televiziunea Națională a României și este chiar membră în Consiliul de Administrație al postului.

Cristina Țopescu avea o firmă de producții video

Potrivit wowbiz.ro, cea de-a treia soție a lui Cristian Țopescu, mai tânără decât regretatul comentator sportiv cu 29 de ani, deține, potrivit propriei sale declarații de avere un apartament de 120 de metri pătrați în centrul Capitalei și trei conturi care adună 3.000 de euro și 65.000 de lei.

Potrivit declarației de avere completate în 2018, Christel avea acum doi ani un salariu de 110.000 de lei pe an și, pe lângă asta, primea și pensia militară a lui Cristian Țopescu, una de 6.600 de lei.

De cealaltă parte, fiica vitregă a lui Christel, cea care s-a stins din viață înainte de Anul Nou, avea serioase probleme financiare. Cristina lucra în ultima perioadă la Ministerul Sănătății, iar pentru acest job ar fi avut o remunerație între 8.700 și 108.000 lei.

Presa a scris și despre una dintre afacerile Cristinei Țopescu. Aceasta deținea firma La Fix Media Production SRL, unde a fost unic asociat din anul 2002. Firma cristinei se ocupa de producții cinematografice și videoclipuri. Potrivi datelor oficiale, profitul a fost în 2018 pe minus față de ultimii trei ani.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×